Haberler

Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanlığı'na İğneli Seçildi

Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlığına, Bayram İğneli seçildi.

Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlığına, Bayram İğneli seçildi.

Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası genel kurulunda yapılan seçime tek liste ile gidilirken, seçimi odanın daha önce genel sekreterliği görevini yürüten Bayram İğneli kazandı. Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası'nın 18 yıldır başkanlık görevini yürüten Faruk Yıldırım ise genel kurulda tekrar aday olmadı.

Kumluca Belediyesi Düğün Salonunda yapılan genel kurula, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, MHP ilçe Başkanı Yücel Kaplan, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinin Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odaları başkanları ile üyeler katıldı.

Kongrede, odaya kayıtlı 395 üyeden kullanılan 179'unun tamamını alarak Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlığına seçilen İğneli, yaptığı konuşmada, 18 yıldır başkanlık görevini başarıyla yürüten önceki başkan Faruk Yıldırım'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yeni yönetimiyle şoför esnafının sıkıntılarına çözüm aramak, yeni hizmetler yapmak için mücadele edeceklerini ifade eden İğneli, "Arkadaşlarımızın verdikleri oylarla bayrağı devraldık. Hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bana ve ekibime gösterilen güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum." dedi.

Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: "Ramazan İlkuçan, Mustafa Alkan, Selahattin Taşkıran, Tuncay Okur, Veysel Özmen, Selahattin Karamıklı."

Kaynak: AA / Güncel

Kumluca Belediyesi Faruk Yıldırım Ali Alkan Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title