Haberler

65 Bin liralık Alacağını İsteyince Kavga Çıktı, Talihsiz Adamın Kulağı Isırılarak Koparıldı

Güncelleme:

İstanbul Başakşehir'de daha önce beraber çalıştığı müteahhitten 65 bin liralık alacağını isteyen talihsiz adamın kavga esnasında kulağı ısırılarak koparıldı.

Başakşehir'de Mustafa Türker, kavga ettiği kişi tarafından kulağının ısırılarak koparıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

65 BİN LİRALIK ALACAĞINI İSTEDİ, KAVGA ÇIKTI

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mustafa Türker (55)'in iddiasına göre daha önce birlikte iş yaptığı müteahhit Hüseyin A.'dan 65 bin lira alacağını isteyince tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Hüseyin A., Türker'in kulağını ısırarak kopardı. Hüseyin A. ağzındaki kulak parçasını yere tükürüp olay yerinden kaçtı. Türker çevredekilerin buza koyduğu kulak memesiyle ambulans bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Birkaç hastane gezdiğini iddia eden Türker en son olarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kulağı yerine dikilen Türker taburcu edildi. Mustafa Türker, polis merkezine giderek Hüseyin A.'dan şikayetçi oldu. Hüseyin A.'nın ifadesinin ardından serbest kaldığı öğrenildi.

"KIRSAYDI AMA KULAĞIMI KOPARMASAYDI"

Mustafa Türker, "Kulağımın parçasını tükürdükten sonra yerde gördüm. O an şok oldum, kendimden geçtim. Dövseydi, kırsaydı ama kulağımı koparmasaydı. Ömür boyu psikolojik olarak bunu yaşayacağım. Kulağımı ameliyat eden hoca, 'Bu kulak kesik olsaydı daha kolay tutabilirdi. Isırıp attığından dolayı tutmayabilir' dedi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Türker Başakşehir İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

NE YAMYAM İNSANLAR VAR ŞU MEMLEKETTE! İNSANIN KUR ANDAN NASİBİ OLMAYINCA İŞTE BÖYLE SIRTLAN OLUR. BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR AN SIZ SIRTLANDAN BETERDİR İNSAN.

3
1
yanıtYanıtla
efem:

barbunya cumhuriyeti gibi ülkeyiz. kanun yok ceza yok. insanların çevresine zarar vermemesi için korkutan bir şey yok. yaşasın türk adaleti.

1
1
yanıtYanıtla
...:

vallahi gülsem mi üzülsem mi bilemedim . . kulağı yememişse alır dikersiniz

0
1
yanıtYanıtla
123:

En yakın arkadaşımdan alacağımı istedim, ''verdim ya'' dedi. Yerin dibine girdim ne diyeceğimi şaşırdım. Borç verip üstüne almadığım para için mahçup oldum. İnsanların birbirine güveni kalmadı. Para işlerini belge ile yapın mümkün olduğunca.

1
0
yanıtYanıtla
av.kılmen:

estetik cerraha git. . . hallolur. . . tazminatı da al. . . ceza davasını ona göre çekersin. . .

0
1
yanıtYanıtla
alivan:

ortalik.pskopatan.gecilmoyur

0
0
yanıtYanıtla
NEHİR:

YAZIK ÇOK YAZIK İNSANLIK ÖLMÜŞ BN DE BİRİNE ARAMI KATRDIM TAM ÜÇ YILN SONUNDA ALABİLDİM

0
0
yanıtYanıtla
NEHİR:

PARAMI

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title