Haberler

Çocuklardan Afrin'deki Mehmetçik'e Moral Resmi

-Çocukların çizdiği resimlerden detaylar

-Resimlerin Reyhanlı ilçe Jandarma Komutanlığına teslm edilmesi Çocuklardan Afrin'deki Mehmetçik'e moral resmi

Ankara'da bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin çocuklarının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e moral ve destek vermek için çizdikleri resimler Hatay'ın Reyhanlı ilçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Yaşları 8-14 arasında değişen çocuklar, hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde YPG/PKK-DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla düzenlenen harekatta görev alan güvenlik güçlerine destek vermek için tank, asker, Türk bayrağı, helikopter ve top bataryasının yer aldığı resimler çizdi.

Çocuklar resimlerin üzerine "İyi ki varsınız", "Sizi çok seviyoruz", "Sevgiler asker ağabeyler" yazılarıyla askerlere sevgilerini dile getirdi.

Resimler, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Türk Silahlı Kuvvetleri personeline teslim edilmek üzere Reyhanlı ilçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Reyhanlı Afrin TSK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title