Haberler

Niğde'de Mehmetçik İçin Dua Edildi

Niğde'de, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için dua edildi.

Niğde'de, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için dua edildi.

Niğde Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerler için dua etkinliği düzenledi.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde Ömer Halisdemir Meydanı'ndaki etkinlikte, Afrin'de şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diledi.

Özkan, "Eski Türkiye'de biz üç hava aracı için onların ayaklarına giderdik, onlarda kasılırdı, vermezlerdi de. Şimdi onlara silah, borç, insansız hava aracı, tank ve top için giden yok. 15-20 gündür Afrin'e bakıyorlar, kendi silahlarından daha gelişmiş, daha güçlü silahlarla Türk askeri mücadele ediyor. İşte sıkıntıları bu. Onun için ABD Dışişleri Bakanı kapımızı aşındırıyor. Korktular, korkunun ecele faydası yok. Biz onlar gibi o bölgede sömürü düzeni kurmayacağız, adalet kuracağız." dedi.

Özkan'ın konuşmasının ardından dua edildi, Afrin kahramanları için 7 kurban kesildi.

Etkinliğe Niğde Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Afrin Niğde TSK Politika Güncel Haberler

title