Haberler

Malatya'da Gemi Sevk ve İdare Sınavı Yapılacak

Malatya'da Gemi Sevk ve İrade Sınavı yapılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi, iç sularda güvenli bir taşımacılık ve balıkçılık yapılması için eğitim ve düzenleme çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Mersin Liman Başkanlığı tarafından, "Gemi Sevk ve İdare Belgesi" Programına katılanlara önce eğitim verilecek ardından da Gemi Sevk ve İdare Belgesi Sınavı yapılacak.

Eğitimin ardından yapılacak sınavda başarı gösteren kursiyerler, iç sularda 35 metre ve 50 grostona kadar her türlü su taşıtını kullanabilecek.

Sınava girmek isteyen vatandaşların, kimlik fotokopisi, öğrenim belgesi, sağlık raporu ve 8 fotoğrafla 23 Şubat tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Toplu Ulaşım ve İç Sular Şube Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title