Haberler

Kabız Olan Eşinin Makatına Hortum Sokup İyileştirmek İsterken Öldürdü

Güncelleme:

Kocaeli'de 85 yaşındaki adam, eşi kabız olunca makatına bahçe hortumu sokup tazyikli su verdi. Bağırsakları hasar gören kadın yaşamını yitirirken gözaltındaki koca aynı işlemle iyileştiğini savundu.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, E.Y. (85) iddiaya göre, kabız olan eşi H.Y.'nin (78) rahatsızlığını gidermek için makatına hortum sokup su verdi. Tazyikli su ile bağırsakları hasar gören kadın, hastanede yaşamını yitirdi.

KABIZ OLAN EŞİNİN MAKATINA BAHÇE HORTUMU SOKUP SU VERDİ

Olay, geçen cumartesi günü, Çayırova'da meydana geldi. E.Y., kabız olan eşi H.Y.'nin rahatsızlığını gidermek için, kadının makatına çeşmeye bağlı bahçe hortumunu sokarak su verdi.

TAZYİKLİ SU YÜZÜNDEN BAĞIRSAKLARI HASAR GÖRDÜ

Su tazyikli gelince H.Y. rahatsızlandı. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının bağırsaklarının hasar gördüğü belirlendi. Durumu ağırlaşan H.Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

GÖZALTINA ALINAN KOCA AYNI YÖNTEMLE İYİLEŞTİĞİNİ SÖYLEDİ

Polis tarafından gözaltına alınan E.Y. ifadesinde aynı rahatsızlığı yaşadığında kendisine de aynı yöntemi uyguladığını söyledi.

Şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Savcılık, E.Y. hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çayırova 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (62)

Zazos:

Ahbe Dede bahcemi suluyon :) gelde böyle insanlari avrupa birligine sok.türkiye basini almis koyun gibi gidiyo.gidisat iyi deyil

23
18
yanıtYanıtla
sdaasd:

aynen çomarlar oldukça :d

yanıt2
yanıt1
..:

sdaad isimli kişi sen nesin ? yoksa lordlar kamaramasında mısın . . tutturmuşlar yok koyun yok çomar . . Allah senin gibileri ıslah etsin . .

yanıt4
yanıt1
manifesto:

hastaneye gidiyor yüzüne bakmıyorlar geber demedıklerı kalıyor ama özele hastaneye gidiyorsun insan muamelesı görüyorsun paran varsa yaşarsın paran yoksa öbür dünyayı boylarsın

36
3
yanıtYanıtla
ışık:

hani hastaneler iyiydi büyüklerimiz hep bununla övünmüyor mu

yanıt4
yanıt3
HARUN KONYALI:

HAKLISINIZ HASTANE DEGİL YALNIZ TÜM KURUMLARDA VAZİYET AYNI

yanıt2
yanıt1
ADIMI siz YAZIN:

ya her haberi dinle ve ülkenin durumuyla nasil bagdastiriyorsunuz hala sasiyorum ülkesini milletini bu kadar karalayan begenmeyen kötülyen bir irk dünyada yoktur inanin bana dünyanin yarisini dolastim

29
8
yanıtYanıtla
Cherokee:

Sağlıkta türk devrimi. . . .

27
7
yanıtYanıtla
DOÇENT DOKTOR:

Genellemek kadar cahilce bir yorum olamaz.

yanıt5
yanıt2
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Ya olum bu millet ne yiyor ne içiyorda böyle kafa yapıyor anlamış değilim:))

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title