Haberler

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu"

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, "Bu toplantıların sonunda raporlarımız çıktıktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda da projemizin somut hedefleri gerçekleşecektir.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, "Bu toplantıların sonunda raporlarımız çıktıktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda da projemizin somut hedefleri gerçekleşecektir." dedi.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığının "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" Sakarya'da gerçekleştirildi.

Adapazarı ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen forumun ilk oturumuna partililer, ikinci oturumuna iş adamları, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Salman, forumda yaptığı konuşmanda 81 kentte gerçekleştirdikleri toplantının 3 aşamadan oluştuğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Toplantının sonunda edindiğimiz bilgileri derlendiğinde o ilin mikroekonomik dengeleriyle ilgili çok önemli veriler çıkıyor. Burada üç noktayı hedefleyip, bu üç nokta altında da 5 soru soruyoruz. Birincisi, AK Parti hükümetleri döneminde, geçmişten bu güne kadar yaptığımız yatırımlar. Şu anda ve gelecekte yapılmasını istediğimiz yatırımlar gibi üç ana eksen üzerinde 5 farklı soru sormaktayız. Bu sorularla ilin mikroekonomik röntgenini çekmekteyiz. Bu toplantıların sonunda Türkiye'nin makroekenomik dengeleri, beklentileri ve geleceği oluşturuluyor."

Salman, bu çalışmayı 81 ilde gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Raporlarımız çıktıktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğiz. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda da projemizin somut hedefleri gerçekleşecektir." dedi.

Programın sonunda AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Salman'a plaket takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Salman Adapazarı Ak Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title