Haberler

5 Yaşındaki Kızı İstismar Edip Öldüren Katil Zanlıları Sokak Ortasında Linç Edildi

Güncelleme:

Hindistan'da 5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip öldüren iki sapık, halk tarafından dövülerek sokak ortasında linç edildi.

Hindistan'ın kuzeybatısında bulunan Arunaçal Pradeş eyaletinde 5 yaşındaki kızın katil zanlıları halk tarafından linç edildi.

KARAKOLDA ZORLA ÇIKARDILAR

Polis yetkilisi Apur Bitin yaptığı açıklamada, Tezu kentinde yaklaşık bin kişilik bir grubun 5 yaşındaki kıza tecavüz edip öldürdüğü iddia edilen iki şüpheliyi karakoldan zorla çıkardığını belirterek öfkeli kalabalığın iki şüpheliyi döverek öldürdüğünü kaydetti.

Bitin, olayda 15 polis memurunun yaralandığını söyledi.

HİNDİSTAN'DA ŞİDDET DİNMEK BİLMİYOR

Tezu kenti yakınında yer alan Namgo köyünde 12 Şubat'ta 5 yaşındaki kız çocuğu tecavüz edildikten sonra öldürülmüştü. Hindistan'da uygulanan sert yasalara rağmen, kadınlara yönelik şiddette artış olduğu ifade ediliyor.

Kaynak: AA / Dünya

3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (52)

Şakir:

Darısı bizim sapıkların başına

31
1
yanıtYanıtla
Aslı:

YORUMLARI OKUDUM VE ÇOK KORKTUM. NE KADAR YABANİ MEDENİYETDEN UZAK BİR TOPLUMUZ. TAMAM CEZALAR CAYDIRICI OLMALI AMA ASMAK KESMEK NEYA. ALLAHIN VERDİĞİ CANI ALLAH ALIR BİZ İNSANLAR DEĞİL. HABERDE ŞÜPHELİ DENİYOR. YA ÖLDÜRDEKİ SUÇLU DEĞİLSE NE OLACAK. OLAYA KARIŞAN HERKESİ İDAMI EDCEKLER. ETSİNLER ASLINDA İNSANLIK DÜŞMANI YOBAZLARIN SAYISI AZALMIŞ OLUR.HANGİ CAĞDA YAŞIYORUZ İNSAN OLUN BİRAZ.

4
27
yanıtYanıtla
sami:

tüm sapıklara ders olsun hey adana

30
1
yanıtYanıtla
Viy:

İDAM İSTEMİYORSANIZ DİRİ DİRİ YAKALIM.

26
2
yanıtYanıtla
Murat:

Diri diri mezara gomulmeli

25
0
yanıtYanıtla
tarık985:

bu adamların ellerini öpmek lazım helal olsun size cezasını vermişler Allah razı olsun sizden

23
1
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Islamda linc yoktur cezayi devlet verir. Bu linc meselesi hep fikih bilmemek ve cahillikten !

5
17
yanıtYanıtla
XXX:

ŞERİAT KANUNLARINI YANİ ALLAHIN KANUNLARINI İYİ ARAŞTIRIN OKUYUN. CAHİL CEMAKANLARIN SÖYLEMİYLE ŞERİATI BARBARLIK GÖRÜYORSUNUZ. ŞERİAT EN ADALETLİ KANUNLARDIR. ÜLKEMİZDE HANGİ KANUNLAR UYGULANIYOR İTALYANIN FRANSANIN VSS BİLMEM BAŞKA ÜLKELERİN KANUNLARI DERME ÇATMA GETİRİLMİŞ HALA ISRARLA KANUNLARI SAVUNANLAR VAR. İŞİNİZE GELDİĞİ YERDEN MÜSLÜMAN OLMAYIN. ALLAHIM EMRETTİĞİ GİBİ MÜSLÜMANLIĞI UYGULARSANIZ TOPLUMDA KENDİLİĞİNDEN DÜZELİR.

yanıt0
yanıt0
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Hintliler kadar olamadık helal olsun

20
0
yanıtYanıtla
Bozoklu Haluk:

Hindistan halkı çocuk istismarcılarına gerçek adaleti uygulamış. Normali bu. Teröristleri ve çocuk istismarcılarını halka vereceksin.

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title