Haberler

    Yeni Rolls-Royce Phantom Tanıtıldı

    Geçen yıl Londra’da görücüye çıkan yeni Rolls-Royce Phantom Türkiye’de ilk kez sergilendi.

    Geçen yıl Londra'da görücüye çıkan yeni Rolls-Royce Phantom Türkiye'de ilk kez sergilendi. Fiyatı 1 milyon 406 bin Euro (6 milyon 545 bin lira) olan aracın Türkiye ön siparişleri ise 2019'a kadar dolmuş durumda.

    Tamamen yeni ve çağdaş bir tasarımla yorumlanan bu modelde 'The Gallery" olarak adlandırılan bir kişiselleştirme özelliği mevcut. Bu konseptle 100 yıl sonra ilk kez bir aracın ön paneli yeniden yorumlanıyor. Bu özellikle araç sahipleri istedikleri sanat eserlerini konsoldaki cam levha arkasına konumlandırma şansına sahip olacak

    Yeni Phantom Şimdi Daha Sessiz

    Phantom, markanın duyurduğu üzere tamamen yeni, alüminyum yürüyen aksam üzerine oturtulmuş ilk modeli. Araç daha sağlam, hafif, sessiz ve bir hayli konforlu. Aracın daha sessiz hale gelebilmesi için etrafında 6 mm iki katmanlı cam, 130 kilogram fazla ses yalıtımı, daha iyi ses izolasyonu içinse beyaz gövde içerisinde en büyük alüminyum eklemler ve yüksek emici materyaller kullanıldı.

    6.75 litrelik ikiz turbo V12 motoru, otomobilin kalbinin sessizce atmasını ve ayarlanmış güç ve performans seviyesini sağlıyor. Mühendisler ayrıca uydu destekli vitesi, arka tekerlek direksiyonunu ve bunlar haricindeki teknolojiler için oldukça hummalı çalıştı.

    Bu aracın başlangıç fiyatı 416 bin Euro ancak vergiler işin içine girdikten sonra 1 milyon 277 bin Euro'ya çıkıyor. İstanbul'da tanıtım için kullanılan aracın fiyatı ise vergiler dahilinde 1 milyon 406 bin Euro.

    The post Yeni Rolls-Royce Phantom Tanıtıldı appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Ekonomi

    Türkiye Londra Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title