Haberler

    Şenol Güneş Havlu Attı: Şampiyonlar Liginde Şansımız Kalmadı

    Güncelleme:

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Şansımız kalmadı" dedi.

    UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Bayern Münih'e 5-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulanan Teknik Direktör Şenol Güneş, "Şampiyonlar Liginde şansımızın ortadan kaldığını düşünüyorum" sözlerini saf etti.

    Güneş karşılaşmanın sonucundan dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Buraya gelinceye kadar oynadığımız oyunların karşılığını aldık. Bugün de oynadığımız oyunun karşılığı olarak mağlup olduk. Rakip bizden daha üstündü. İyi futbolla veda etmek isterdik" ifadelerini kullandı.

    "İKİNCİ YARIDA HÜCUMA ÇIKAMADIK"

    Güneş, 10 kişi kaldıktan sonra Beşiktaş'tan zaten 11'e 11 üstün olan bir takıma karşı üstünlüğü tamamen rakibe verdiklerinin altını çizerek, "Devreye yakın golü yedikten sonra fiziki ve moral olarak düşmeye başladık, rakipte bunu iyi kullandı. Her koşulda ciddi oynayan hücumu iyi kullanan bir takıma karşı ikinci yarıda hücuma çıkamadık. Her an gol yemeyi savuşturmak için uğraştık. Üzgünüz. Kendimizi daha fazla gösterebilme için 11'e 11 oynamalıydık. Maalesef olmadı. Rakibi tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

    "HAKEM KONUSUNDA SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK"

    Hakem konusunda söyleyecekleri bir şey olmadığını dile getiren siyah-beyazlı teknik adam kendi oyunlarını oynamak istediklerini ancak hücuma çıkarken güçlerinin yetmediğini kaydetti. Başka sebepler ileri sürerek kendilerini avutmak istemediklerini ifade eden Güneş kırmızı kart ve ardından gelen golden sonra daha iyi oynayacak futbol ortamı bulamadıklarını vurguladı.

    "LİGE DÖNECEĞİZ"

    Beşiktaş olarak Bayern Münih karşısında alınan sonuç sonrası artık lige döneceklerini vurgulayan Güneş, "Takımın iyi niyetine direncine asla bir şey söyleyemem. Oyun kopmuştu. Ligde, kupada, Şampiyonlar Ligi'nde futbol hep aynı oynanıyor. Lige döneceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde yapmak istediğimizi 15 dakika ve devrede kaybettik. Şampiyonlar Ligi'ndeki şansımızın ortadan kalktığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

    "OYUNCULARIMI ELEŞTİRMEM"

    Bayern Münih'in hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmak olduğunu kaydeden Güneş, "Ligi zaten bitirdi rutin hale gelmiş bir lig onun için. Ona göre planını yapmış. Onların gerisindeyiz ne olursa olsun. Oyun olarak kendimizi test etme şansımızı kaybettik. Oyuncularımı eleştiremem. 10 kişi, iyi olan bir takıma karşı oynadık. Bayern Münih kupayı alabilir öyle bir camia. Biz 10 kişide kalsa direnmeliydik. İlk 15 dakika sonunda rakibi rahatlattı" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bayern Münih Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
    500

    Yorumlar (43)

    corci:

    lige dön, yine şampiyon ol, yine şampiyonlar ligine gir, yine 5 gol ye. . bizim kaderimiz bu kardeşim kabullenelim. adamlar bizde çok önde

    15
    1
    yanıtYanıtla
    VARTOLU:

    beşiktaş 11 kişi devam etseydi böyle olmazdı . hayırlısı olsun diyelim sağol BEŞİKTAŞ bizi gururlandırdın .

    6
    7
    yanıtYanıtla
    Lewandovski:

    Welcome to reality 5iktaş

    4
    6
    yanıtYanıtla
    oğuzhan:

    çokmu hoşuna gitti! burda ülke puanı hakkında hiçbir fikrin yok galiba. birkaç sene sonra tek takımla avrupaya gittiğimizde yine hoşuna gider umarım

    yanıt3
    yanıt1
    Arif Şahin:

    Beşiktaş 10 kişi başladı ve rakip golü buldu bu gol vidanın yapmış olduğu faulden sonra geldi 11 e 11 oynarken maç kafa kafa gidiyordu her poziyonlarını kestik karşıladık şimdi şenol hocaya neden erken bir oyuncu değişikliği yapılmadığı sorulmasına gerek bile yok yapsaydı yine değişen bir durum olmazdı takımımız sağda 10 kişi kaldıktan sonra rakip bu avantajı iyi kullandı teknik bir adam olmadan bile bayer yine bu golleri bulurdu.

    8
    0
    yanıtYanıtla
    HIHIHTMM:

    BEŞİKTAŞK. . .

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Aykut yıldızkıskanır:

    hadi yine iyisiniz 8taştan indiniz isminize uygun beş(5)iktaş :))

    5
    2
    yanıtYanıtla
    ergül:

    ben almanlar mercedese bmv ye biner zannedirdim adamlar kartala biniyomuş

    4
    3
    yanıtYanıtla
    drjohnfire:

    senin korkaklığın ve inadından bu farkı yedik. caneri oynatmayacaktın vida yerine tosic daha yırtıcı bide talisca umudun yok mu senin harbi aptallık adamın duran top hariç varlığı yok oğuzhanı tolgayı oynatsan daha iyi atiba artık ihtiyar yolla q7 yolla lens yolla babel çok şanslı sadece yolla orta alanın nasıl çöktüğünü gördük şimdi çık sende istifa et lige havlu attın şl havlu attın elinde sadece kupa kaldı ondada havlu atarsın

    1
    5
    yanıtYanıtla
    HACI:

    KARİYERDEN BAHSEDİYORSUN HANGİ KARİYER ŞANSINA OLUNAN İKİ SEZONLUK ŞAMPİYONLUĞU KARİYERİNE YAZMA LÜTFEN , BÜYÜK TAKIMLAR BÜYÜK RAKİPLERİNİ YENMEK ZORUNDA YOKSA NASIL ŞAMPİYON OLACAKSIN , SEN HANGİSİNİ YENDİN HADİ SÖYLE

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title