Haberler

Bisikletli Çay Servisi

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde küçük sanayi sitesinde, çay servisi "bisikletli çaycılar" tarafından yapılıyor.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde küçük sanayi sitesinde, çay servisi "bisikletli çaycılar" tarafından yapılıyor.

Küçük Sanayi Sitesindeki çay ocağı sahipleri, çay siparişlerini en uzak iş yerine bisikletle anında ulaştırıyor.

Müşterilerine çayları en kısa sürede ulaştırmak için kendilerine özgü bir çözüm bulan çaycılar, sıcak su dolu kapalı kutu içerinde çayları bisiklet ile götürüyor.

Hızlı ve sıcak servis

Çay ocağı sahibi Serdar Can, yaptığı açıklamada, 13 blok bulunan sanayi sitesinde, çay siparişlerini bisikletlerle müşterilerine ulaştırdıklarını söyledi.

Sanayi sitesinde uzaktaki iş yerlerine yaya olarak çay götürmenin zor olduğunu ve bu sorunu bisiklet ile çözdüklerini ifade eden Can, şöyle konuştu:

"Sanayi sitemizde uzak iş yerlerimiz var. Buralara çay götürmek zor oluyor. Hem de götürülen çaylar soğuyor. Biz de bisiklet ile en kısa sürede sıcak bir şekilde çayımızı ulaştırıyoruz. Siparişleri uzak mesafelere plastik kapalı çantaya yarıya kadar sıcak su doldurarak çayların soğumadan ulaştırılmasını sağlıyoruz. Böylece müşterilerimiz çaylarını sıcak içebiliyor."

Esnaf hizmetten memnun

Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demir, çay ocağı işletmelerinin servis için bisiklet kullanmasına esnafın oldukça olumlu baktığını belirtti.

Bisikletli dağıtıcıların en uzak köşedeki dükkana çayı 1-2 dakikada soğumadan ulaştırdığını dile getiren Demir, şunları söyledi:

"Sanayi sitemizde yaklaşık 232 iş yerimiz var. Sitede bloklar arası mesafeler uzak. Sanayi sitesinde 6 çay ocağı bulunuyor. Çay ocağı işletmelerimiz bu sorunu bisiklet ile çözüm buldu. Bu uygulama ile en uzak noktaya kısa sürede çaylarını dağıtıyor. Kapalı kutu içerisinde hijyenik bir şekilde müşterilerine çayları sıcacık sunabiliyorlar. Esnaf ve müşteriler bu hizmetten memnunlar."

Sanayi sitesi esnaflarından Oktay Baltacıoğlu da çay istediklerinde bisiklet ile hızlı bir şekilde geldiğini belirterek, "Çaylarımız bisiklet ve kapalı kutu içerisinde hızlı bir şekilde geliyor. Müşterilerimiz bu hizmeti görünce çok şaşırıyor ve ilk defa burada gördüklerini söylüyor. Bizler bu hizmetten memnunuz. Çaylarımız sıcak bir şekilde sıcak geliyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Demir Serdar Can Hayrabolu Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title