Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Beşiktaş'ı Yenersek Kimse Bizi Tutamaz

Güncelleme:

Vodafone Park'ta sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "3 puanı hanemize yazdırırsak şampiyonluk yolunda bizi kimse tutamaz" dedi.

Sezonun ikinci yarısında aldığı 3 galibiyet, 2 beraberlikle zirveye ortak olan Fenerbahçe, Beşiktaş'ı da devirerek şampiyonluk iddiasını artırmakta kararlı.

"KESİNLİKLE KOLAY OLMAYACAK"

Vodafone Park'ta çok zorlu bir atmosferin kendilerini beklediğini söyleyen teknik direktör Aykut Kocaman "Kesinlikle kolay olmayacak. Hele ki Beşiktaş'ın kazanmaya mecbur olduğunu düşünürsek. Ama buradan alacağımız 3 puan önümüzü büyük ölçüde açar. Zirvede 3 takım kalırız" değerlendirmesinde bulundu. Beşiktaş'ı evinde yenmenin rakiplerinin üzerinde de büyük bir baskı oluşturacağını belirten Aykut Hoca "Şampiyonluk için puan ortalamasını yukarı çekmemiz şart. Sıkıntılı günleri geride bıraktık ve iyi bir hava yakaladık. Derbi galibiyetiyle rüzg,rı tamamen arkamıza almış oluruz ve bu bizi şampiyonluğa taşır" sözleriyle oyuncularından mutlak galibiyet istedi.

AYKUT KOCAMAN, ŞENOL GÜNEŞ'E ÜSTÜN

Derbinin hocaları arasındaki rekabette, Aykut Kocaman'ın Şenol Güneş'e karşı galibiyet sayısında 2 farkla üstünlüğü bulunuyor. Kocaman, çeşitli takımlarla Güneş'in ekiplerine karşı 19 maçta 8 galibiyet aldı. Güneş'in çalıştırdığı takımlar ise Kocaman'ın ekipleri karşısında 6 galibiyet elde etti. Kocaman, F.Bahçe'nin başında Güneş'e karşı 8 maçta sadece bir defa kaybetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Beşiktaş'ı Yenersek Kimse Bizi Tutamaz

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (16)

Misafir:

Len aykut seni anlamak gerçekten çok zor yavrum sen ne içtin banada söyle iyi kafa buluyor sun yahu bir takımın hepsimi bu kadar tutarsız olur hocası başkanı yönetici si futbolcusu taraftarı hepsi aynı 0K

4
6
yanıtYanıtla
ali:

sezon başlarında şampiyon olamayız kadro yetersiz bu hakemlerle olmaz diye ağlıyan kocaman 2 maç alınca avrupa şampiyonu oluruz bu kadroyla bu sene kesin şampiyonuz avrupadada fener böyle 2 maç aldımı kendini real madrid zanneden tek türk takımı sanırım bu maçta yenilgi olursa görürsünüz ya kadro yetersiz ya hakemlere çöp atıcaktır kocamanın yapıcağı en güzel taktiği bu bence :)ha taraftara gelelim sezon başı kocaman istifa 2 maç alınca kocaman umutlar 360 derece dönüş dimi:)

3
5
yanıtYanıtla
CİNO:

Bjk:3 - Fb:1

3
5
yanıtYanıtla
veli:

beyler fenerbahçe başiktaş şı yenecek haberiz olsun şampiyon fenerbahça şü maçı beşiktaş dan yür be fenerbehçe alırsın aykut kocam adamsın yani

4
3
yanıtYanıtla
al şu maçı fener bşk den fener hadikocum:

can

4
1
yanıtYanıtla
Kebepçı Selahattin:

Kebaplar benden. . .

4
0
yanıtYanıtla
lazer:

Sen istifa etme diye ne yaptılar ettiler potaya soktular çıkmışsın ahkam kesiyorsun göreceğiz bakalım pazar günü Beşiktaş eze eze yenecek galatasarayı yendiğimiz gibi.

2
1
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

adamsın aykut baba boynuma dolaaaa

2
1
yanıtYanıtla
BUSE:

SALIVERİN KÜÇÜK ENİŞTEYİ BAKALIM NOLCAK

1
2
yanıtYanıtla
Reis:

Medya yine ayak oyunlarında. Aziz lobisi boş durmuyor. Haberleri kesin her iki haberden biri Fenerbahçeli oyuncular çok iddialı, Fenerbahçenin lehine şöyle bir istatistik var, Bjk Almanyada böyle dağıldı. Derbilerin favorisi olmaz, yalnızca ev sahibi avantajlı olur. Avantaj Bjknin lehineyken FBnin favori gibi gösterilmesi olası kirli galibiyetleri puslandırma, mağlubiyetelere de kulp takmaya yarayan, birilerinin ayak oyunlarından başka bir şey değildir!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title