Haberler

Sanatçı Münir Özkul'un İsmi Tiyatro ve Konferans Salonuna Verildi

Ereğli ilçesindeki ilköğretim okulunun tiyatro ve konferans salonuna geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sanatçı Münir Özkul'un ismi verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ereğli İlkokulu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, öğrencileri etkinliklerle aktif hale getirmek, bilgisini arttırmak, düşünen ve üretebilen nesiller yetiştirebilmek için çaba harcadıklarını söyledi.

Hayırseverlerin destekleriyle okula tiyatro ve konferans salonu kazandırıldığını anlatan Korkmaz, şöyle konuştu:

"Çocuklarımıza imkan sağlar, onlara uygun ortam hazırlarsak, çocuklarımızın ve gençlerimizin önünü açarız. Bu anlamda tiyatro hayatın kendisidir. Trajedi, komedi, dram gibi hayatta birebir yaşanan olayların sonucu olarak ortaya çıkmıştır."

Okul Müdürü Tuncay Uzun ise, Münir Özkul Tiyatro ve Konferans Salonu'nun okula kazandırılmasında emeği geçen Avukat Engin Güner, Serkan Yazıcı, Ereğli Soroptimist Kulübü, Levent Müftüoğlu ve Oktay Saldır'a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Öğrenciler tarafından hazırlanan, "Şevket Hoca Ereğli İlkokulu'nda" adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Kaynak: AA / Güncel

Münir Özkul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title