Haberler

Düşen Jetin Ateşi Bursa'yı da Yaktı! İş Adamı Orhan Coşkun'un Kızı da Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

BAE'den Türkiye'ye gelen özel jetin düşmesi sonucu 3'ü mürettebat, 11 kişi hayatını kaybetti. Ölen yolcular arasında Bursalı iş adamı Orhan Coşkun'un kızı Zeynep Coşkun'un da olduğu tespit edildi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel jet, İran'da düştü. Uçakta 11 kişinin olduğu öğrenildi. Uçağın kaptan pilotun Beril Gebeş, ikinci pilotunun Melike Kuvvet, yolcuların Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi.Özel uçağın BAE'nin Şarika şehrinden İstanbul'a geldiği belirtildi. Uçakta en az 11 kişinin olduğu ve kurtulan olmadığı bildirildi. Ölenler arasında Bursalı iş adamı Orhan Çoşkun"un kızı, Zeynep Çoşkun da var.

UÇAKTA 3'Ü MÜRETTEBAT 11 KİŞİ VARDI

Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Hakan Tekin uçakta 3'ü mürettebat 8'i yolcu 11 kişinin bulunduğunu doğruladı. Uçağın Başaran Holding'in sahibi, Hüseyin Başaran'a ait olduğu öğrenildi.

Düşen jette hayatını kaybeden 8 arkadaş

8 ARKADAŞ BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNE GİTTİ

Uçakta Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay'ın bulunduğu belirtildi. Mina Başaran'ın kız arkadaşlarıyla Dubai'ye 'bekarlığa veda partisi'ne gittiği ve dönüşte korkunç kazanın yaşandığı ifade edildi.

BURSALI İŞ ADAMININ KIZI DA ÖLDÜ

Düşen uçakta Bursa'lı iş adamı Orhan Çoşkun'un kızı, Zeynep Çoşkun'unda yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Başaran Türkiye İran 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (87)

vhj:

vatan savunmasinda sehit olan şehitlerimize Allah gani gari rahmet eylesin kendi şehadet haberlerinin altina yorumlar kapalı olduğu için buraya yazdım yanlış anlaşılmasın

39
5
yanıtYanıtla
xxx:

şehit haberleri çok kısa özet geçiyo dostum ne kadar değerli burdan anlayalım.

yanıt8
yanıt0
Kader:

Zenginlerde ölüyormuş demek. . .

23
20
yanıtYanıtla
Yuh be!:

kalbini nereye bıraktıysan git ordan al !

yanıt5
yanıt6
Ayşe:

Nasıl yorum yazıyorsunu böyle hepimiz insanız! Burda gencecik insanlar ölmüş sizin derdiniz para pul

yanıt6
yanıt6
Hako:

ölüm bir ibrettir zengine fakire peygambere kafire herkese bir gün uğrayacaktır. Şimdiki zenginler kendilerine uğramayacak zannediyor Şu zamanda bakıyorsun işçilerin hakkını yiyen yiyene her türlü rüşvet adam kayırma her şey yapılıyor skg lar düşük gösteriliyor işçiler tazminatsız kovuluyor Unutmayın Her şeyden Herkesten büyük Allah cc var

38
4
yanıtYanıtla
Ölüm Var Ölüm Ölüm:

Zengin değil fakir bir ailenin kızı olsaydı bu kızlar bir fabrika da işçi yada temizlik yaparken ölseydiler bu kadar haber yapılırmıydı . Paranın malın mülkün geçmediği pul kadar değer olmadığı bir dünya daha var ki orası Ahiret işte orada yaptıklarınız ve yaptıklarımızdan hesaba çekileceğiz.

37
2
yanıtYanıtla
sakin:

Bütün törenleri kutlamaları gavura özenerek yapıyolar cenazelerinide onlar gibi kaldırsınlar...

14
22
yanıtYanıtla
Mer''e yanıt:

İnsanlar sokakta yokluk yüzünden biribirini vuruyor birsürü insan aç birçok öğrenci okul okuyamıyor bunların bir haftasonu masrafıyla birsürü insan umut bulabilir yaşamak adına ama onlarda merhamet hani ? merhametimizden yargılanacak olanlar bizler değiliz. Halkı açken sefilken kudurup coşup zevk sefa sürenler o yaşadıkları hayatın götürülerinede eyvallah demeyi öğrenecekler. İlahi Adalet ne için var ?

yanıt7
yanıt6
savas:

Rabbim herzaman helal rızık kazanıp helal yemeyi nasip etsin

30
4
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title