Haberler

    Trabzon'da Çifte Hesap

    Bordo-mavili takım, Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak, hem moral bulmak hem de ligin ilk yarısında 6-1 mağlup olduğu rakibinden rövanşı almanın planlarını yapıyor.

    Beşiktaş yenilgisinin ardından olağanüstü kongre kararıyla sarsılan Trabzonspor bugün Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanında çok kritik bir puan mücadelesine çıkacak.
    Şampiyonluk yarışından erken kopan ve rotasını Avrupa kupaları olarak belirleyen bordo-mavili takım, Akhisar karşısında çifte hedefi vurmaya çalışacak. Sahadan galibiyetle ayrılması halinde rahat bir nefes alacak olan Karadeniz ekibi aynı zamanda sezonun ilk yarısında evinde 6-1 gibi tarihi bir skorla yenildiği rakibinden rövanşı almayı da başaracak.
    Trabzonspor dün sabah gerçekleştirdiği son çalışmanın ardından Manisa'ya giderek kampa girdi. Sakatlıkları devam eden Esteban, Mustafa Akbaş, Jan Durica, Matus Bero, Abdulkadir Ömür, Kamil Ahmet Çörekçi ve Fabian Castillo ile cezalı Tomas Hubocan kafilede yer almadı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay kadrodaki eksikler nedeniyle U21 takımında forma giyen Sami Can Özkan'ı da Manisa'ya götürdü.
    Akhisar zorluyor
    Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig'de 12. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 11 maçta bordo-mavililer sadece 3 galibiyet  alabildi. Ege temsilcisi 5 kez kazanırken, 3 maç da berabere tamamlandı. Trabzonspor'un 15 golüne, Akhisarspor 21 golle karşılık verdi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Trabzonspor Murat Erat Beşiktaş Akhisar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title