Haberler

Parkta Görüntülerini Çekti! Tepki Alınca, Kızın Üstünü Çıkarmaya Çalışıp Köprücük Kemiğini Kırdı

Güncelleme:

Parkta sohbet eden gençlerin görüntüsünü çeken sapık, tepki görünce saldırdı. Sapık, genç kızlardan birinin üstünü çıkarmaya çalışıp köprücük kemiğini kırdı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki parkta oturan gençlerin görüntüsünü çeken sapık, tepki görünce gençlere saldırdı. Gençlerin bir kısmı kaçarken, Nürgül Ö. (17) ve onu kurtarmak isteyen 3 kız arkadaşı yaralandı. Nurgül Ö.'nün köprücük kemiği kırılırken, vucudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştu, arkadaşları ise hafif yaralandı.

CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKTİ

Köseköy Mahallesi Dicle Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir grup genç park içerisinde çardakta sohbet ettiği sırada yanlarına gelen bir kişi cep telefonuyla görüntülerini çekmeye başladı. Görüntülendiklerini anlayan gençlerin tepki göstermesi üzerine kimliği belirsiz kişi ile aralarında tartışma çıktı.

Kocaeli-Parkta Görüntüsünü Çektiği 4 Genç Kızı Yaraladı

GENÇ KIZIN KÖPRÜCÜK KEMİĞİ KIRILDI

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine ismi belirlenemeyen kişi, gençlere saldırdı. Gençlerden bir kısmı kaçarken, Nurgül Ö.'yü saçından yakalayan şüpheli, genç kıza vurmaya başladı. Arkadaşlarını kurtarmak için geri dönen H.N.G. (15), S.Ö. (15) ve A.D.Ç. (17) isimli genç kızların hafif şekilde yaralandığı kavgada, Nurgül Ö.'nün köprücük kemiği kırıldı, vücudunun çeşitli yerlerinde de morluklar oluştu. Çığlıkları duyan mahalle sakinleri polisi ve 112'yi arayarak yardım istedi. Genç kızlar ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ailelerine haber verildi. Kızları darp eden şüpheli ise bir süre sonra olay yerine yakın bir yerde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli-Parkta Görüntüsünü Çektiği 4 Genç Kızı Yaraladı

SALDIRIP ÜSTÜNÜNÜ ÇIKARMAYA ÇALIŞTI

Yaşadığı dehşet dolu anları anlatan Nurgül Ö., Biz yaklaşık 7-8 kişi Köseköy'de bir parkta oturuyorduk. Erkekler, kızlar karışıktık. Normal bir şekilde oturuyorduk. Sigara içenler de vardı aramızda. Sonra bir tane adam geldi. Bizim görüntümüzü çekmeye başladı. Biz, 'Ne oluyor' deyince adam yanımıza gelip, 'Ben sizin ne yaptığınızı biliyorum. Hepinizi görüyorum' dedi. Biz de, 'Ne yapıyormuşuz abi' dedik. 'Siz burada esrar içiyorsunuz. Ben sizi görüyorum. Videoya çekiyorum. Bir gün kan çıkacak' dedi. Tabii erkekler 'Kan çıkacak' falan deyince sinirlendi. Sonra adamla bir süre daha tartıştık. Sonra sinirlenip koşarak üzerimize geldi. Hepimiz kaçmaya başladık ama ben kaçamadım. Yakaladı beni. Saçımdan tuttu. Üstümdekini çıkartmaya çalıştı. Sonra arkadaşlarım müdahale etti. O sırada suratım kapalıydı hiçbir şey göremiyordum. Saçımdan tutup kazağımı çıkartmaya çalışıyordu. Tekme yediğimi hissettim bir kaç kere. Sonra köprücük kemiğime bir şey geldi. Küt etti. Birden canım acıdı. Sonra bir şey hissetmemeye başladım.Yere düştüm dedi.

Kocaeli-Parkta Görüntüsünü Çektiği 4 Genç Kızı Yaraladı

DOKTOR AĞIR HASAR GÖRMÜŞ DEDİ

Kızının başına gelenleri öğrendikten sonra hastaneye koşan baba Mustafa Ö., Bugün öğle vakti kızım, arkadaşlarının Köseköy'e geldiğini söyleyerek benden izin istedi. Geç kalmaması kaydıyla ben de gitmesine izin verdim. Akşam oldu. Akşamüstü 'Geç kalma' demek için aradım. Telefonu açtı, 'Baba ben ambulanstayım. Hastaneye gidiyorum' dedi. Ben afalladım. 'Kızım ne oldu' diye sorunca, 'Baba omzum kırıldı. Birisi geldi tekme tokat bize saldırdı' dedi. Ben de annesine durumu anlattım. Sonra apar topar geldik. Biz kızımızın arkasındayız. Doktor, 'Ağır bir hasar var' dedi. Omzunda kırık ve vücudunda darbeler varmış. Ağır bir durumu varmış şeklinde konuştu. Genç kızın annesi Zehra Ö. ise, Biz çocuğumuzun arkasındayız. Bırakmayacağız. O adam da bunun cezasını çekmeli. Yavrumun tazminatını da isteyeceğim. Benim kızım daha çok genç, henüz 17 yaşında. Şimdi omzu kırık. İlerde bu durum benim çocuğuma zarar verecek. İleride sorun yaşayacak. Bu olay ya başkalarının başına gelirse, ya daha beter olursa onlar ne olacak yol yakınken bunların çaresine bakılsın.

Kocaeli-Parkta Görüntüsünü Çektiği 4 Genç Kızı Yaraladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köseköy Kartepe Dicle 3.Sayfa Kadın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (20)

NİSAN:

Artık hiç bir yerde can güvenliğimiz kalmadı bakkala ekmek almaya bile gidemeyecez yakında

12
0
yanıtYanıtla
KOKO:

ORTALIK SAPIK DOLU BİR SAPIK YAKALAMA TİMİ KURULSUN

10
0
yanıtYanıtla
karadenizli:

BU TİPLERİ ODUN ATEŞ FIRININA ATCAN. YOKSA BİTMEZ BU ADİ MAHLUKATLAR. ARTIK AYI ORMANDA DEĞİL. ŞEHRE İNMİŞ. ETRAF AYI DOLU. SALDIRIYORLAR. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

8
0
yanıtYanıtla
İSLAM:

tüh ya islamda güncelleme olsaydı nurettin yıldız ihsan şenecok gibi hocalar olmasaydı bunlar olmazdı bütün bunlar islam güncellenmediği için oluyor hocalarda bu işe bi çözüm bulmuyor anayasayı değiştirmiyorlar idamı getirmiyorlar suçluları koruyan kanunları müdafa ve uygulamaya devam ediyorlar ülkeyi hocalar yönetiyor ya cumhurbaşkanı başbakan meclis yargı suçsuz suç islamın ve ehli sünnet hocaların

0
8
yanıtYanıtla
ellisekiz:

olayı nerenden anladın islam güncellemesi diyen olmadıki.

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Allah belanızı versin ne kadar iğrenç bu pis ve ahlaksız bunlarda aile kültürü yok mu acaba

6
2
yanıtYanıtla
KOZANLI:

Ne kadar pislik oğrenc bir millet olduk çanakkaledeki kurtuluş savaşindaki şehitlerimiz bir kalkip gorse utancindan geri ölürler lanet olsun boyle millete

7
0
yanıtYanıtla
CONI:

Kosekoy hakkaten tehlike yer bir de gebze yasanmaz

5
1
yanıtYanıtla
cosmos:

insanların gözüne bakarak hırs yptırıyorlar

0
4
yanıtYanıtla
HULUSİ:

kemiğini kırmadan yapsaymışya işini niye kızın canını acıtıyor

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title