Haberler

    Başkanın Silahla Sahaya Girmesinin Ardından Yunanistan'da Futbola Ara Verildi

    Güncelleme:

    PAOK - AEK maçında çıkan olaylar sonrası başkan en son silahla sahaya girmişti. Yunanistan Spor Bakanı, yapılan toplantı sonrası liglere ara verildiğini açıkladı.

    Yunanistan'da futbol depremi yaşanıyor. Dün akşam Yunanistan Süper Ligi'nde zirveyi yakından ilgilendiren PAOK-AEK maçında ofsayt nedeniyle PAOK cephesi büyük olaylar çıkarmıştı.

    Skor 0-0 iken gollerinin verilmemesine tepki gösteren PAOK taraftarlarına kulüp başkanı Ivan Savvidis de katılıp, belindeki silahla sahaya girince işler içinden çıkılmaz bir hale geldi.

    LİGE ARA VERİLDİ

    Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Spor Bakanlığı ile acil bir toplantı yaparak bu maçı gündeme aldı. Yaşanan olayların korkunç boyutlarda olduğu ve bir kulüp başkanın sahaya silahla girmesi nedeniyle Yunanistan Süper Ligi'nin askıya alındığı ifade edildi.

    PAOK Başkanı, silahla sahaya girmiş ve hakemi "Sen öldün" diyerek tehdit etmişti...

    SIKINTILI SÜREÇ BAŞLIYOR

    Bir süreliğine dondurulan ligin ne zaman başlatılacağı daha sonra karar verilecek. Bu süre zarfında Yunanistan futbolunda önemli değişimlerin ve kararların alınacağı da kaydedildi. Öte yandan, UEFA ve FIFA nezdinde de sıkıntı olacağı yönünde Yunanistan'da stresli bir bekleyiş başladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yunanistan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (7)

    Fury:

    Bizdede olmuyormu Kadıköy’de soyunma odalarına giren yöneticiler hakemlere ellerinde çiçeklerle ?? mi gidiyorlar bence federasyon başkanı onurlu bir duruş sergilemiş darısı bizim federasyon başkanına

    10
    2
    yanıtYanıtla
    Fury:

    Bizde de olmuyormu Kadıköy’de soyunma odalarını basan yöneticiler hakemlere ellerinde çiçeklerle mi gidiyorlar bence federasyon başkanı onurlu bir adammış

    3
    4
    yanıtYanıtla
    GS li:

    İçimizdeki Yunanlara duyurulur..

    1
    1
    yanıtYanıtla
    adsız:

    iddaa da bi yunan liginden para kazanıyordum olmadı bu.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ömer:

    suan tam olarak macın skoru ne

    0
    0
    yanıtYanıtla
    FB 18:

    ÇİRKEFLİK MEDENİYET TANIMIYOR

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Muhittin:

    Yalandan ligleri erteleyin gecistirin Adamsaniz eger paok u ligden dusireceksiniz Baskani omur boyu futboldan men edeceksiniz Bak birdaha oluyor mu

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title