Haberler
BBC

Olaylı Paok-Aek Maçı Sonrası Yunanistan'da Lig Süresiz Ertelendi

Spor Bakan Yardımcısı Yorgos Vasiliades, erteleme kararını Başbakan Aleksis Çipras ile görüşmesi sonrası açıkladı.

Yunanistan'da Pazar günü oynanan PAOK-AEK karşılaşmasında çıkan olaylar sonrası, lig maçları süresiz ertelendi. PAOK'un Yunanistan asıllı başkanı Rus iş adamı İvan Savvides belinde tabancası ile yan hakeme doğru yürüyerek "Sen öldün artık" demişti.

Yunanistan Spor Bakan Yardımcısı Yorgos Vasiliades, erteleme kararını Başbakan Aleksis Çipras ile görüşmesi sonrası açıkladı.

Yorgos Vasiliades, lig maçları ile ilgili olarak tüm kulüplerin üzerinde anlaşacağı bir tüzük hazırlanmadan ligin yeniden başlamayacağını söyledi.

Ülkede lig maçlarının tamamen iptal edilip edilmeyeceği ise Yunanistan Spor Bakanlığı'nın UEFA ve FİFA ile yapacağı görüşmelerden sonra netleşecek.

Selanik'te oynanan maçta PAOK'un golünün ofsayt kararı ile iptal edilmesi sonrası sahaya fırlayan İvan Savvides ve dört koruması hakkında ise tutuklama kararı çıkarıldı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yakın dostu olan İvan Savvides, kriz döneminde Yunanistan'a gelmiş ve iş dünyasında yaptığı yatırımlarla ün kazanmıştı.

Selanik'te yaşayan Savvides, PAOK'u satın almış, Mega Televizyonu ve To Vima gazetesinin hisselerini satın almıştı.

Savvides'in Yunanistan hükümetiyle iyi ilişkiler içinde olduğu bildiriliyor.

PAOK: Silah ruhsatlı, başkan kimseyi tehdit etmedi

PAOK kulübü ise İvan Savvides'in silahının ruhsatlı olduğunu ve başkanın silahıyla kimseyi tehdit etmediğini bildirdi.

Orta hakem Yorgos Kaminis, 89. dakikada PAOK'un oyuncusu Fernando Vatela'nın attığı golü, AEK'lilerin itirazı ve yan hakemin uyarısı sonrası üzerine iptal etmişti.

Golün geri alınması sonrası silahlı İvan Savvides, diğer bazı PAOK yöneticileri ile birlikte sahayı "basmıştı".

Oyuncuların birbirine girmesi sonrası, tartaklanan AEK oyuncuları soyunma odasına kaçmak zorunda kalmıştı.

Hakem, oyuncuların tekrar sahaya çıkmalarını ve maçın uzatmalarla birlikte 5 dakika daha oynanmasını isteyince, AEK oyuncuları "Tabancalı insanların dolaştığı sahaya çıkmayı ret ediyoruz" demişti.

Yarıda kalan maçta atılan golün ofsayt olup olmadığına ise spor mahkemesi karar verecek.

BBC

Yunanistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title