Haberler

İran Havacılık Kurumu: 11 Kişiye Mezar Olan Jet Teknik Arıza Nedeniyle Düştü

Güncelleme:

İran Havacılık Kurumu, önceki gün İran'da düşen Türk özel jeti pilotunun İranlı yetkililerden acil iniş izni istediği, İran'ın buna izin vermediği yönünde basında çıkan iddiaları yalanladı.

"TEKNİK ARIZA YAŞAMIŞ"

Yazılı açıklama yapan İran Havacılık Kurumu, Türk uçağının düşmeden önce İran'dan acil iniş isteğinde bulunduğuna dair, sosyal medya dolaşan iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Açıklamada, Türk pilotun bölgedeki Hava Trafik kontrol Merkezi'yle temasa geçerek teknik arıza yaşadığını ve alçalması gerektiğini, uçağın alçaldıktan sonra hız kaybedip radardan kaybolduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İran 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

Almanya:

Kimsenin zenginliğinde gözümüz yok.. Zenginlik güzeldir.. Malesef insan İnsanlığını ve Allah ı unutup para ile ebedi her istediğini yapabileceği duygusuna kapılıyor. Hep bana hep bana dünya ve eğlenceden ibaret kalıyor.. Çokları da fazlasıyla azıtıyor.

38
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Sıkdınız ama her yerde bunlar 5 liralık evi 100 liraya satarken niye haber yapmıyorsunuz

20
3
yanıtYanıtla
HARBİ ADANALI:

Neden bu kaza üzerinde bu kadar duruluyor şehit haberleri jet hızıyla geçiştiriliyor

16
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

daha sabah 13 ölü oldu çorumda kazada . . bunlar hala uçak diyorlar. o otobüste ölenlerinki can değil mi ? dünde 2 şehit vardı . . onların üzerindede dursanıza ?

21
1
yanıtYanıtla
Azeri:

Medet ya gavs deselerdi düsmezdi ucak. Ayrica yanmayan kefen de satiyoz.

5
16
yanıtYanıtla
Sefo:

Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin... tamam da yüzlerce sehit verdik, veriyoruz bu kadar haber yapılmıyor. Bu kaza tam da birilerinin işine gelecek şekilde yeni bir gündem oldu tüm medyada manşet. Üzücü bir olay olduğuna katılıyorum ama savas hâlinde bir ülkenin bir takım insanlarının bir arap ülkesinde özel jet ile bekarlığa veda partisine gitmesi de kabul edilebilir bir hadise değil. Madem bir parti yapacaksınız ülkemizde yermi kalmadı.

18
0
yanıtYanıtla
...:

şehitlerimiz olurken neden böyle sık sık haberler yapılmaz. .

17
0
yanıtYanıtla
Adsiz:

Şehitlerimiz olsa bu kadar gundem olmazdı.yazik çok yazik bize.

12
5
yanıtYanıtla
m.u:

1. adamlar zengin. 2 . adamlar güzel. 3. verdikleri poz

yanıt2
yanıt0
HASAN:

Bizim onların parasında zenginliklerinda yaşam tarzına ve bicimine gözümüz yok bizim tepkimiz Afrinde şehit cenazeleri gelirken bu ortamda gidip dubaide eğlenmek doğru değil bizim tepkimiz buna bizden saygı bekliyorsunuz önce siz bize saygı duyun ki bizde size saygı duyalım

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title