Haberler

Fenerbahçeli Alex de Souza, Uzun Süre Sonra İstanbul'a Geliyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de geçirdiği 8 sezonun ardından takımdan ayrılan Alex de Souza, yeni kitabını imzalamak için yarın İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanlarından Alex de Souza, uzun bir aradan sonra kitabının ilk imza günü için İstanbul'a geliyor. Sarı-Lacivertli formayı 8 yıl giyen ve taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan başarılı futbolcu 14 Mart Çarşamba günü D&R Emaar Square Mall mağazasında sevenleriyle buluşacak. 17.00'deki imza günü öncesi Alex de Souza basın mensuplarıyla bir araya gelerek kısa bir söyleşi yapacak.

Alex İstanbul'da kalacağı süre içerisinde Fenerbahçe için bir motivasyon kaynağı olacak. Taraftarlarla hasret giderecek olan Brezılyalı yıldız, cuma akşamı Fenerbahçe'nin CSKA ile oynayacağı THY Euroleague maçında da yer alacak.

"DERBİNİN HAFTASI BAŞKADIR"

Alex, forma giydiği yıllarda çok defa karşılaştığı Galatasaray derbisini bu kez tribünden izleyecek.

Sosyal medya hesaplarından Galatasaray'a attığı golleri paylaşan efsane kaptan sarı-lacivertli camiayı şimdiden maçın havasına sokmaya başladı. "Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin olduğu haftanın güzelliği başkadır" diyen ve derbi günü stada da giderek eski takım arkadaşlarına destek olacak olan Alex, tribünde gözüktüğü andan itibaren de stadın atmosferini olumlu yönde etkileyip, coşkunun artmasına sebep olacağa benziyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fenerbahçe İstanbul 14 Mart Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (8)

PARAGÖZ PARATOR:

ALEX BEŞİKTAŞ BAYERN MAÇI İÇİN GELİYOR. BÖYLE DERBİCİKLERİ İZLEMEZ

3
9
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Aleeeeeeeeeeeeeeeeex

8
1
yanıtYanıtla
börte:

GALATASARAYLI olduğum halde seviyorum bu adamı

6
1
yanıtYanıtla
jay jay okocha:

Alex ve takimdaki bresilyalilarin saltanatina son veren buyük insan AYKUT KOCAMAN

2
2
yanıtYanıtla
kral:

SENI UNUTURSAK KALBNIMIZ KURUSUN KRAL

2
0
yanıtYanıtla
Hasann:

Kralex hoşgeldin özledik seni

1
0
yanıtYanıtla
ALEX ...:

Adam diye yazılır ALEX diye okunur . . adamın dibi dibi . . hatta karekökü

0
0
yanıtYanıtla
mahmuttas:

gs liyim ama bu adamı seviyorum aga. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title