Haberler

Akılalmaz Vahşet! 3 Sokak Köpeğini Raylara Bağlayıp Ölüme Terk Etti

Güncelleme:

Aydın'ın Efeler ilçesinde 2'si yavru 3 sokak köpeğini demiryolundaki raylara bağlayıp ölüme terk ettiler. Kaçamayan köpeklerden biri başı gövdesinden ayrılmış halde bulundu.

Aydın'ın Efeler ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 2'si yavru 3 sokak köpeğini demiryolundaki raylara bağlayarak ölüme terk etti. Kaçamayan hayvanlardan birinin üstünden geçen tren, başını gövdesinden ayırdı.

2 YAVRU KÖPEK DAHA EZİLMEKTEN KURTARILDI

Kısa süre sonra, bölgede iki yavru köpeğin daha aynı şekilde raylara iple bağlandığı ihbarını alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, treni durdurarak bağlı olan yavruları ezilmekten kurtardı. Başı kopan köpeği gören vatandaşlar, vahşet karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

İşte tüyler ürperten o görüntü:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Mola 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (73)

Adınızı Yazın:

allahım şu vicdansızlara cezalarını ver ya rabbim

27
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bir an önce idam gelmesi gerekiyor ve diğer cezalarda ağırlaştırılması lazım

16
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Aynısını bunu yapan şerefsize yapıcan bak bakalım bi daha kim ne yapabiliyor

17
0
yanıtYanıtla
müslüman:

vallahi müslümanım ama bu gidişle galiba hristiyan olacam

9
8
yanıtYanıtla
son savasci:

bunlar dinsiz imansiz ALLAHsiz alcaklar

yanıt1
yanıt0
ttk:

nufus kağıdında musluman yazan herkes muslüman mı bu ülkede?- sen önce tövbe et. hakkıyla yaşamadığınız bir dini karalayıp durmayın bir bitmediniz kafir enikleri.

yanıt0
yanıt0
Hacivat:

Bunun dinle imanla alakası yok. . . Vicdan ve insanlıkla ilgisi var. . . Eğer bu işlere din penceresinden bakacak olursan girecek din bulamazsın. . . Bosna''da binlerce Boşnağı katleden Sırp çetnikleri aynı zamanda koyu hıristiyanlardı. . . Filistinlileri katleden fanatik Yahudiler de dindar geçiniyorlar. . . Miyanmarda Müslümanları katleden Budistler de kendilerince dindarlar . . . Daha çok örnek var. . .

yanıt2
yanıt0
hayat ve ötesi:

Allah rizasi icin, bu vahşeti yapan domuzu şerefsizi namussuzlari bulun, idam edin. ve bunu yapan şerefsiz evladını asın. allahtan korkan bu vahşeti yapmaz.

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

AYNI ŞEKİLDE ONLARI BAĞLICAN

12
0
yanıtYanıtla
birisi:

“Kim gereksiz yere bir serçe kuşunu öldürürse, o hayvancağız kıyamet gününde:– Ya Rabbi, falanca beni faydalanmak için değil de keyfi için öldürdü, diye Allah’a şikayet edecektir. ” (Nesâi, Dahâyâ, 8)

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title