Haberler

Önemli Bir 'Grexit' İhtimali Var"

Yunanistan Kültür ve Spor Bakanlığının Spordan Sorumlu Bakan Yardımcısı Yorgos Vassiliadis, Yunanistan Süper Ligi maçlarının askıya alınmasının ardından Yunan takımlarının Avrupa liglerinden çekilme ihtimalinin olduğunu söyledi.

Yunanistan Kültür ve Spor Bakanlığının Spordan Sorumlu Bakan Yardımcısı Yorgos Vassiliadis, Yunanistan Süper Ligi maçlarının askıya alınmasının ardından Yunan takımlarının Avrupa liglerinden çekilme ihtimalinin olduğunu söyledi.

Yunanistan'ın ANT1 kanalına açıklamalarda bulunan Vassiliadis, ligde pazar günü oynanan olaylı PAOK-AEK maçının ardından Yunan futbolundaki gelişmeleri değerlendirdi.

Vassiliadis, lig maçlarını durdurma kararını savunarak, "Lig, ne kadar gerekirse o kadar askıda kalacak. Ne zaman bir çözüm buluruz ve barış geri gelir, o zaman karar veririz." dedi.

FIFA ve UEFA ile konuya ilişkin görüşmelerini sürdürdüklerini aktaran Vassiliadis, "Önemli bir 'Grexit' ihtimali var. Avrupa liglerinden gelecek parayı hedefleyen kim varsa, ciddi bir şekilde oturmalı ve bu rezaleti durdurmalı." şeklinde konuştu.

Vassiliadis ayrıca, Yunanistan Süper Ligi Başkanı Yorgos Stratos ve Yunanistan Futbol Federasyonu (EPO) yetkilileriyle bir araya geldi. Stratos, maçların durdurulmasının kimseye fayda sağlamadığını belirterek, ligin bir an önce yeniden başlaması çağrısında bulundu.

PAOK başkanından özür

Öte yandan, PAOK-AEK mücadelesinde belindeki silahla sahaya giren ev sahibi ekibinin başkanı Ivan Savvidis, konuyla ilgili özür mesajı yayımladı.

Savvidis mesajında, "Olanlar için üzgünüm. O şekilde sahaya girmemem gerekirdi." ifadelerini kullandı.

Savvidis, son zamanlarda Yunan futbolundaki olumsuz hava ve maç sırasındaki hakem kararlarının hareketini tetiklediğini, sahaya girerek takımı çekmek istemesinin sebebinin ise PAOK taraftarını tahriklerden uzak tutup, yaralanmalara sebep olacak olayları engellemek olduğunu savundu.

PAOK başkanının, ekibinin ligin 25'inci haftasında 0-0 devam eden mücadelenin uzatma dakikalarında Selanik ekibinin attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmamasının ardından, 4 koruması eşliğinde ve belindeki silahla sahaya girmesi tartışmalara neden olmuştu.

Yunan hükümeti, maçın ardından ülkedeki en üst düzey futbol organizasyonu olan Yunanistan Süper Ligi'ni durdurma kararı almıştı.

Kaynak: AA / Spor

Yunanistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title