Haberler

İran'da Düşen Jette Ölenlerden 10'unun Cenazesi İstanbul'a Getirildi

Güncelleme:

İran'da düşen jette ölen 11 kişiden 10'unun cenazesi, askeri uçakla İstanbul'a getirildi. Cenazeleri, havalimanında aileleri karşıladı.

İran'da düşen Türk uçağında hayatını kaybedenler İstanbul'da den 10'unun cenazesi askeri uçakla İstanbul'a getirildi. Ölenlerin acılı yakınları Atatürk Havalimanı'na akın etti.

DİYARBAKIR'DAN İSTANBUL'A GETİRİLDİ

İstanbul'a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel jet geçtiğimiz Pazar akşamı İran'da düşmüş, kazada uçakta bulunan 11 kişi hayatını kaybetmişti. İran'da yapılan incelemelerin ardından hayatının kaybedenlerden 10'unun cenazesi bugün önce Diyarbakır'a ardından askeri uçakla İstanbul'a getirildi.

ACILI AİLELER, HAVALİMANINA AKIN ETTİ

Uçağın inmesiyle ölenlerin acılı yakınları uçağın inmesiyle cenaze araçların olduğu bölüme geldi. Acılı aileler cenazelerin cenaze aracını konmasını bekledi. Ardından Cenazeler Atatürk Havalimanı'nda araçlara konularak Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

KAPTAN PİLOTUN CENAZESİ SONRA GETİRİLECEK

Öte yandan, kaptan pilot Beril Gebeş'in cenazesinin incelemelerinin sürdüğü, bu yüzden İran'dan gönderilmediği öğrenildi. Gebeş'in cenazesinin daha sonra Türkiye'ye getirileceği öğrenildi.

10 KİŞİNİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLMİŞTİ

Adli Tıp Kurumu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yapılan gerekli tahlillerin ardından kuruma teslim edilen 11 cenazeden birinin aslında diğer kişilere ait parçalar olduğu tespit edildi ve bir kişi hala kayıptır" iddiasına yer verildi.

İran Adli Tıp Kurumu, kimliği tespit edilen 10 yolcunun ismini şu şekilde açıkladı:

Mina Başaran, Sinem Akay, Jasmin Baruh Siloni, Burcu Gündoğan Urfalı, Liana Hananel, Ayşe And, Asligül İzmirli, Zeynep Coşkun, Melike Kuvvet, Eda Uslu...

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İran 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (10)

şk:

devlet töreni yapilsn

2
6
yanıtYanıtla
siNsi:

Yeter arkadaş tamam bizimde babamız akrabalarımız çok sevdiğimiz insanlar öldü. Her gün aynı haber ile neyini zorluyorsun ülke olarak ne yapalım mum falan mı yakalım, karalar mı giyelim o günü yas mı ilan edelim?Üzülmekten çok malzeme çıkmış gibi. . seviniyormuş gibisiniz. Utanmasanız diyecem ama utandığınızı sanmıyorum. Artık bu kızların son kullandığı taraktan sevdiği renkleri böcekleri ve daha ileri gidip çocukluğuna bile inersiniz. Geç bunları, ölümlü dünya ve herkes ölecek.

4
2
yanıtYanıtla
lolo:

kes lan

yanıt0
yanıt1
CİBUTİLİ.:

yok yok resmi tali ilan edilsin.

2
4
yanıtYanıtla
Azeri:

hep ayni haber. biktirdiniz.

1
2
yanıtYanıtla
Ersin:

Ruhları şadolsun, acılı ailelerinede matanet diliyorum.

2
1
yanıtYanıtla
as:

ölümün zamanı yok. ama genç ölümler daha cok üzüyor insanı. . . allah rahmet eylesin hepsine. . .

2
0
yanıtYanıtla
hale:

pilot kayip deniliyor vefat edenlerin en azindan bir mezarlari olacak allah rahmet eylesin yazik oldu hepimizin gidecegi yer belli ecel iste ama pilotun hatali oldugunu dusunuyorum bazi yorumlari okudum bende diyorum ki herkez rahat bir yasam ister onlarin zengin olmalari suc degil vevat etmelerine zenginlik engel olamadi cok sukur halimize kalbimizi bozmayalim ki obur tarafimiz zengin olsun insallah ailelere sabirlar diliyorum

1
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Bu kapitalist sistem insanları birbirine düşman etti. Aradaki bu gelir farkı insanlar arasındaki merhamet duygusunu sıfıra indirdi. Zengin, fakirin halinden anlamaz oldu. Zengin gününü gün eder halde. Fakir ise sisteme ve düzene isyan halindeyken daha birçok yorum okursunuz.

1
0
yanıtYanıtla
aysegul:

Cok zor bir durum Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Kimi eş, kimi evlat, kimi anne . . . Mekanlari cennet olsun insallah.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title