Haberler

    FIFA'dan Futbolda "Grexit" Açıklaması

    FIFA'nın Yunanistan için kurduğu komitenin başkanı Herbert Hubel, Yunan takımlarının uluslararası turnuvalardan çekilme ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

    Hubel, FIFA'nın Yunanistan gözlem komitesi ve üst düzey Yunan spor  yetkilileri arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonrası basın toplantısı  düzenledi.
    Yunanistan'da yaşanan şiddet olaylarının ardından tavsiyelerde  bulunmak üzere Atina'ya geldiklerini anlatan Hubel, "Silahların ortaya çıktığı  bir stada nasıl çocuklarımızı getireceğiz? Stat dışında da yaşanan tehdit ve  şantaj olaylarının farkındayız. Bunlar kabul edilemez." diye konuştu.
    Hubel, Yunanistan Süper Ligi'nin hükümet tarafından güvenlik  gerekçesiyle durdurulmak zorunda kaldığını ve tüm seçeneklerin masada bulunduğuna  dikkati çekerek, "(Uluslararası turnuvalarda) 'Grexit' artık o kadar uzak bir  ihtimal değil. Yunan futbolu uçurumun kenarına geldi." ifadelerini kullandı.
    Tarafların bir araya gelerek bir çözüme ulaşması gerektiği çağrısında  bulunan Hubel, "Durumun gerçekten ciddi olduğunu belirtmek istiyorum. Ligin  yeniden başlaması için şiddetin kesinlikle sona ermesi gerekli."  değerlendirmesinde bulundu.
    PAOK Başkanı Ivan Savvidis'in, takımının ligin 25. haftasında 0-0  devam eden mücadelenin uzatma dakikalarında Selanik ekibinin attığı golün ofsayt  gerekçesiyle sayılmamasının ardından 4 koruması eşliğinde ve belindeki silahla  sahaya girmesi tartışmalara neden olmuştu.
    Yunan hükümeti, maçın ardından ülkedeki en üst düzey futbol  organizasyonu olan Yunanistan Süper Ligi'ni durdurma kararı almıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yunanistan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title