Haberler

Alman Basını: İstanbul'daki Cehennemi Bayern Soğuttu

Güncelleme:

Alman basını, Bayern Münih'in Şampiyonlar Liginde çeyrek finale yükselmesini "Bayern İstanbul'daki cehennemi soğuttu" ifadeleriyle duyurdu.

Almanya basını, Bayern Münih'in 5-0'ın rövanşında deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesini, "Favori şaşırtmadı" şeklinde yorumladı.

"BAYERN MÜNİH STADA HAYRAN KALDI"

Abendzeitung gazetesi, "İlk maçta çeyrek finalin kapısını aralayan Bayern Münih, İstanbul'da çeyrek finali kutladı" ifadelerini kullandı. Gazete ayrıca, Vodafone Park'taki coşkulu Beşiktaş taraftarından da övgüyle bahsederek, "Ateşli Beşiktaş taraftarı, güçlü rakipleri karşısında takımlarına büyük destek verdi. Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes ve futbolcular, Avrupa'nın en gürültülü stadına hayran kaldı" şeklinde yazdı.

Haberde, Heynckes'in 'Avrupa'da çok az sayıda stadyumda bulunan bir atmosfer' sözlerine de yer verilirken, Bayernli futbolcu Müller'in de, "Islık çaldıklarında kulak zarında baskı oluşuyor" ifadeleri kullanıldı.

BİLD: İSTANBUL'DAKİ CEHENNEMİ BAYERN SOĞUTTU!

Alman Bild gazetesi de, "İstanbul'daki cehennemi Bayern soğuttu!" başlığını attığı haberde, "İlk maçta tur biletini kapan Bayern, İstanbul'da da kazanarak üst üste 7'nci kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi" yorumunu yaptı.

Bild gazetesi ayrıca, Thomas Müller'in takımı hakkındaki eleştirilerine geniş yer ayırdı. Haberde Müller'in, "İkinci yarıda çok top kaybettik. Tam olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Tabii ki bunda da rakibimizin hırslı futbolu ve taraftarın inanılmaz baskısı da etkili oldu" sözlerine yer verildi.

KEDİ DETAYI

Öte yandan, mücadelenin 50. dakikasında sahaya giren kedi de haberlere konu oldu. "Stadın özel konuğu" başlıklı haberde, "Misafir kedi, mücadelenin 1 dakika durmasına sebep oldu" denildi.

Bu arada Bayern Münih Kulübü de, sahaya giren kedi ile ilgili esprili paylaşımlarda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Thomas Müller Bayern Münih Beşiktaş İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (16)

Burak Bey:

Almanlar dalga geçiyor resmen Kediyi maçın adamı seçiyorlar Stadı beğeniyorlar çünkü ortada konuşulacak futbol yok Göztepe Kayseri oynasaydı daha içten oynarlardı Birileri bu Şenole tiner çektiriyor heralde 11 e bak

7
7
yanıtYanıtla
Misafir:

Ne cehennemi cennet be kardeşim Türkiye de. Birtek Ali samiyen cehennemi vardı gerisi hikaye tt arena ya gelince orasıda yavaş yavaş cennet olmaya başladı

6
7
yanıtYanıtla
vatansever80:

kartal denilen şey zaten sanaldır yanar döner alev gibi parladı söndü hepsi bu bjk futbolumuzun figüranıdır istediginiz kadar büyük göstermeye çalışın olmaz olamaz bu ülkede tek orijinal büyük vardır oda aslandır gerisi hikaye

4
8
yanıtYanıtla
yıldırım:

Cehennem yok tu ki soğutulsun

4
7
yanıtYanıtla
zzn:

oynayıp kazanan kim olursa olsun helala olsun

10
0
yanıtYanıtla
FATİH CAN:

ben beşiktaşlıyım ama türkiyede büyük takım yok, bayern nerdeyse ilk maçın 11 i ile istanbula gelmiş biz napıyoruz ilk maçtan 8 kişi takımda yok, yani bana taraftarına saygın yok, büyüklük lafta olmaz, maç önce kafada sonra sahada kazanılır, yıllardır birbirimizi yiyoruz ama avrupada sıradan bir takım olan sevilla bizim 3 büyüklerden çok kupası var, uyanın beyler türkiyede büyük takım yok. . . bana mavra yapmayın. . . .

7
1
yanıtYanıtla
FBDİR HER ZAMAN AVRUPA FATİHİ:

2 SENEDİR MEDYADA TFFDE İTEKLİYE İTEKLİYE Bİ HAL OLDU ŞAMPİYON OLCAĞINIZ DİYE AMA SONUÇ YİNE AYNI HER ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDİP ELENDİĞİNİZ MAÇLARDA EN KÖTÜ 5 YİYONUZ VEYA STANDARDA BAĞLADINIZ 8 GOL YEMEDEN YAPAMIONUZ GİDİN TİNER ÇEKİN (ÇARŞI) PAZAR OLDU KALENİZ

4
4
yanıtYanıtla
pascha:

vardar diye bilinmeyen takima avrupa ligi ön elemesinde elenmissin. uefa siralamasinda diplerdesin gelmis sampiyonlar liginde gruptan namaglup lider cikan besiktasa bayerne elendi diye laf ediyosun. malin önde gidenisin

yanıt2
yanıt2
paragöz parator:

Bende Beşiktaş hayranıyım. Alem beşiktaşa hayran kalıyor. işte büyük takım olmak böyle birşey. Gurur duyuyorum böyle bir takımın taraftarı olduğum için iyi ki köy adını googleden öğrendiğimiz köy takımlarına elenen takımların taraftarı değilim. Büyüksün KARTALIM

2
4
yanıtYanıtla
Tahminci:

Fenerbahçe ile oynasaydı kesin berabere biterdi. En azından yenilmezdi fener. Benim görüşüm bu aykut hoca daha iyi savunma yaptırıyor.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title