Haberler

Güncelleme 2 - Eyüpsultan'da Tramvay Kazası

Eyüpsultan Topçular durağında bekleyen tramvaya, arkadan gelen başka bir tramvay çarpması sonucu 14 kişi yaralandı.

Eyüpsultan Topçular durağında bekleyen tramvaya, arkadan gelen başka bir tramvay çarpması sonucu 14 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Topkapı-Habibler hattındaki Topçular durağında bekleyen tramvaya, arkadan gelen bir tramvay çarptı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada vatmanın da aralarında bulunduğu 14 kişi yaralandı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre kazada vatman ve 13 yolcunun hafif yaralandığı belirtildi.

Seferlerin Topkapı-Şehitlik ve Bosna Çukurçeşme-Mescid-i Selam istasyonları arasında yapıldığı, Demirkapı-Bosnaçukurçeşme istasyonları arasında ise İETT otobüsleri ile yolcu taşıması gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, kazayla ilgili adli ve teknik soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan duyuruda ise "T4 hattında meydana gelen kaza nedeniyle Topkapı-Şehitlik ve Bosna Çukurçeşme-Mescid-i Selam İstasyonları arasında işletme yapılmakta olup, Demirkapı-Bosna Çukurçeşme istasyonları arası İETT otobüsleriyle işletme yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Saraybosna İETT Politika Güncel Haberler

title