Haberler

    Bir İstanbul Masalı

    Beşiktaşlı taraftarların yenilgiye rağmen takımlarına verdiği müthiş destek, Alman ekibi futbolcularını şaşkına çevirdi. Müller, Hummels ve Wagner’in yanı sıra Teknik Direktör Jupp Heynckes, siyah-beyazlıları hayranlıkla izledi.

    Celal Umut Eren
    Beşiktaş'ın önceki akşam UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında konuk ettiği Bayern Münih'te futbolcular ve teknik heyet Vodafone Park'a hayran kaldı.
    5-0'ın rövanşında 3-1 kaybeden siyah-beyazlılarda tribünler adeta şov yaptı. Maçtan çok siyah-beyazlı taraftarların şovları gündem oldu. Alman basınında da geniş yer bulan Beşiktaş taraftarları adeta bir tarih yazdı.Alman ZDF kanalının desibel ölçümü yaptığı gecede Bayern Münih futbolcuları büyük şaşkınlık yaşadı. Karşılaşma sonunda da yıldız oyuncular Vodafone Park tribünlerine giderek kendilerini alkışlayan taraftarları selamladı.
    Bayern'in yıldızları Sandro Wagner, Thomas Müller ve Matts Hummels özel olarak Beşiktaş taraftarlarının yanına gitti. Wagner şapka çıkartma hareketi yaparak saygıyla eğildi. Müller ve Hummels de yan yana Beşiktaşlıları alkışladı. Ayrıca Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes de bitiş düdüğüyle kulübe dışına çıkarken tribünlere dönerek siyah-beyazlıları bir süre hayranlıkla izledi.
    'Cehennem soğudu'
    Maça çok geniş yer ayıran Alman basını çarpıcı başlıklar kullandı. Abendzeitung gazetesi, "Bayern Münih, İstanbul'da çeyrek finali kutladı. Jupp Heynckes ve futbolcular, Avrupa'nın en gürültülü stadına hayran kaldı" yorumunu yaptı. Bild, "İstanbul'daki cehennemi Bayern soğuttu!" başlığını attı. Haberde, Bayern'in rövanşı da kazanarak çeyrek finale yükseldiği belirtilirken, Beşiktaşlı taraftarlardan övgüyle söz edildi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Thomas Müller Bayern Münih Beşiktaş İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title