Haberler

    Beşiktaş'ın Bonservisini Almak İstediği Talisca, Karar Veremiyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın bonservisini almak istediği Anderson Talisca geleceğiyle ilgili kesin kararını henüz vermedi. Brezilyalı futbolcu, gelen tekliflere göre kararını verecek.

    Beşiktaş forması altında son 2 yıldır oynadığı başarılı futbolla Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselen ve Avrupalı birçok kulübün transfer listesine giren Anderson Talisca'nın geleceğiyle ilgili kararını henüz vermediği ortaya çıktı. Her fırsatta Beşiktaş'ta mutlu olduğunu dile getiren Brezilyalı futbolcunun, İngiltere'den teklif gelmesi halinde Ada'ya gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Manchester United'ın yanı sıra sezon sonunda Premier Lig'e yükselmesine kesin gözüyle bakılan Wolverhampton'ın listesinde olan Talisca gelecek tekliflere göre Beşiktaş'a yanıt verecek.

    BEŞİKTAŞ İNDİRİM KOVALIYOR

    Siyah-beyazlı yönetim kalmaya karar vermesi halinde 31 Mayıs'a kadar Talisca'nın 21 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanacak. Benfica ile hemen pazarlıklara başlayacak olan Beşiktaş Yönetimi bu rakamı ilk etapta 16-17 milyon euro seviyesine çekmeye çalışacak. Başkan Fikret Orman önceki gün yaptığı açıklamada kalmak istemesi halinde Talisca'nın bonservisini alacaklarını açıklamıştı.

    BEŞİKTAŞ DİĞER FUTBOLCULARLA GÖRÜŞMEYE BAŞLADI

    Siyah-beyazlılar, Talisca'nın ayrılık kararı vermesi durumunda ise 10 numara transferi için kolları sıvayacak. 10 numara transferi konusunda geçen sezon bazı oyuncularla görüşen Beşiktaş Yönetimi, şampiyonluğun elde edilmesi durumunda en az Talisca kalitesinde bir yıldızı kadroya katacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Manchester United Benfica Spor Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    ENGİN KILINÇ:

    NAH BULUR BÖYLE CREATİVE OYUN OYNAYAN TAKIMI, HAYAL KURAR ANCA KEŞKE BJK DEN AYRILMASAYDIM DİYE. . . .

    13
    2
    yanıtYanıtla
    :

    ADAM HAKLI KARARSIZ KALMAKTA . BAKIYOR Kİ BUNLAR TİNERİ FAZLA KAÇIRIP BAYERNİ ELERİZ FALAN MODUNA GİRİNCE YİNE 8 LİK OLUYORUZ . BUNLARI DÜŞÜNÜYOR TABİ .

    7
    7
    yanıtYanıtla
    Hakan:

    Adamsın. .

    yanıt0
    yanıt0
    Kayseri:

    Kalmak istemesi halinde yani alamiyoruz desene kalmak istesede alamazsin zaten sen bunlari 5 yasindaki cocuklara anlat iyice gicik kaptim 5iktas tan

    2
    12
    yanıtYanıtla
    19KARTAL03:

    kararsızmışşşş yersen ya bu ne biçim habercilik kardeşim adam defalarca açıklama yaptı Beşiktaş''ta çok mutluyum diye. Beşiktaş sayesinde milli takıma seçildi. Bırakın böyle asparagas haberleri Beşiktaş bonservisini alacak daha sonrada isterse daha yüksek bi fiyata satabilir.

    10
    2
    yanıtYanıtla
    algılar algılar:

    adam 30 kere ded kalmak istiyorum benficaya dönmek istemiyorum diye illa bi algı yapacaksınız o talisca alınca 40 milyona satılcak nokta

    5
    4
    yanıtYanıtla
    turan:

    bence alınki iyice batasiniz zaten batmaya yakinsiniz saniyede tasinmazlari satışa çıkarır siniz

    2
    4
    yanıtYanıtla
    Reis:

    Taliscayı anlamak mümkün. Türkiye liginde Beşiktaşı zorlayan bir takım yok. Adam da rekabet olmadığı için yeteri kadar gelişme imkanı bulamıyor. Ada gibi daha kaliteli, rekabetçi ve hızlı bir lige gitmesi onu yeteneklerini geliştirmeye de zorlayacaktır.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    avrupanın bir çok kulübü 30m vermeyi gözden çıkardı fiko hala 16 17 diyo. .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    drjohnfire:

    Allahını seversen kalma beğenmiyorum futbolunu 10 numara gibi oyun yok top dağıtma yok çalım yok 9 numara gibi top gelmese iş yapamıyorsun BEĞENEMİYORUM şutların olmasa bir hiçsin

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title