Haberler

Fatih Terim: Kazanmak İçin Çok Uğraştık

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 biten Fenerbahçe maçı sonrası "Kazanmak için elimizden geleni yaptık" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 biten Fenerbahçe derbisinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-Kırmızılı ekibin deneyimli teknik patronu şöyle konuştu:

"KAZANMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK"

"Pozisyon oyununu iyi oynadık. Tabii puan farkı, kaybedince olacak durum, onun için rakibimizle olan farkı koruma, hepsine baktığımızda belki beraberlik iyi duruyor gibi ama yenmek için çok uğraştık. Pozisyonlar da bulduk, olmadı. Oyuncularımın coşkularından, konsantre oluşlarından memnunum."

"TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜRLER"

"Dünkü idmana gelen gelmeyen Galatasaray taraftarlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Çok nezaketli davrandılar. Bugünkü maçı düşünerek seyirci inanılmaz kibar, anlayışlı davrandı bize. Galatasaray camiasıyla aramızdaki mesafeyi biraz daha kapatacağız, öyle gözüküyor. 28 bine yakın seyirci, herhalde bizim bile bazı maçlarımızda tribünde yoktu. Bu bize olan sevgiyi, inancı gösteriyor."

"EN BÜYÜK ACIMIZ ŞAMPİYONLUK"

"İçi dışı yok, çıkıyoruz, oynuyoruz. Kazanmak için de uğraşıyoruz ama ben takımıma güveniyorum, onlara inanıyorum. Hayırlısıyla da lideriz, sezon sonuna kadar korumak en büyük amacımız. İnşallah milli takım dönüşü iç sahadaki maçla başlayıp sonuna kadar devam ederiz bu istikrarla."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (4)

aykut kocaman:

Mac boyu oyuncularin yerden kalkmadi

1
1
yanıtYanıtla
erkan gecekondu:

zevksiz .orta sahalarin dustugu . kotu derbi

0
1
yanıtYanıtla
akılllllll:

övünülüp durulan derbi bumu buna derbi diyenlerde akıl yoktur lan resmen kavga faul başka hiç bir şey yok derbiymiş gördük derbiyi zaaaaaaaaaaaaaa

1
0
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

çok çok gerçekten müthiş inanılmaz bol gollü harika bir ''dünya derbiciği''daha izledik sayenizde:)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title