Haberler

MHP Eski İlçe Başkanı Kaza Yaptı, Eşi Öldü, 7 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Bursa'da, MHP Eski Orhangazi İlçe Başkanı'nın kullandığı kamyonet bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralanırken eski başkan Zelkif Bektaş'ın eşi Miyase Bektaş hayatını kaybetti.

Bursa'nın Orhangazi ilçesi İznik Yolu üzerinde, MHP Orhangazi eski İlçe Başkanı Zelkif Bektaş'ın kullandığı kamyonet, otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada Bektaş'ın eşi Miyase Bektaş (62) hayatını kaybederken, 3'ü çocuk,7 kişi yaralandı.

İLK MÜDAHALE VATANDAŞLARDAN

Kaza Orhangazi-İznik karayolunda meydana geldi. Orhangazi'den İznik istikametine giden MHP Orhangazi eski ilçe başkanı Zelkif Bektaş'ın kullandığı 16 RAJ 78 plakalı kamyonet, iddiaya göre yolun sağında bekleyen bir TIR'ı solladığı sırada karşı yönden gelen Özkan Kaya (36) idaresindeki 16 VG 925 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında her iki araç da hurdaya döndüğü kazaya, ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otomobil sürücüsü Özkan Kaya (36) ile birlikte diğer aracın sürücüsü Zelkif Bektaş ve yine her iki araçta bulunan Mustafa Kaya (63), Mehmet Kaya (67), Yusuf Batın Kaya (11), Miyase Bektaş (62), Alperen Bektaş (7) ve Arden Alp Bektaş (3) yaralandı. Kamyonette sıkışan Zelkif Bektaş'ın eşi Miyase Bektaş, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kurtaralarak diğer yaralılarla birlikte ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Miyase Bektaş hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Acı haberi alan Bektaş'ın yakınları hastaneye akın etti. Diğer yaralılardan da hayati tehlikesi bulunanlar olduğu öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Milliyetçi Hareket Partisi Orhangazi İznik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (8)

Fako:

Allah rahmet eylesin zor bi durum

2
2
yanıtYanıtla
yazik:

yolar kötü iyi yol yapmazlarsa boy le kaza olur

1
1
yanıtYanıtla
KAZIK:

O yolu iyi bildiğin belli oluyor. Yollar iyi de sürücüler kötü. Yani ''Halk yahşi, Millet vahşi''Türkiye yollarında sakınacağın üç plaka; Bir 41, iki 54, üç 16.

yanıt2
yanıt2
BüLBüL:

o yolu gayet iyi biliyom tek şeritli yol ancak agır vasıtalarda kullanıyor aynı yolu 1 araç yolda kenara çektınde trafik tehlikeye düşüyor o yolda pek çok kaza oluyor ve hala hiçbir mudahale yapılmıyor

1
0
yanıtYanıtla
Baris:

Alah rahmet vermesin

0
0
yanıtYanıtla
yildiz:

KAZIK aynen dusuncelerine katiliyorum yollar bozuk olabilir o zaman is araba kulanan kisiye is dusuyo ozaman yavas kulanacaksin trafik kurallarina uyacaksin ulkemin her yerine oto yol yapamayiz oyle ikanimiz yok simdilik belki ilerde olur saygilar

0
0
yanıtYanıtla
Yeter:

ALLAH Nur içinde yatırsın çok zor bir durum.sabırlar dilerim

0
0
yanıtYanıtla
İsimsiz:

O yolda her zaman kaza oluyor ve önlem alınmıyorsa bunun sorumlu kim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title