Haberler

Galatasaray'da Fatih Terim, Tudor'un Dağıldığı Fikstürle Karşı Karşıya

Güncelleme:

G.Saray, sezonun ilk yarısında Trabzonspor ile başlayan 5 maçlık zorlu seride 9 puan yitirmişti. Aynı maçlar geldi çattı, bu kez kulübede Fatih Terim var.

Cimbom sezona fırtına gibi başlamış ancak Trabzonspor karşılaşmasıyla başlayan zorlu fikstürde darmadağın olmuştu. Teknik direktör Igor Tudor o dönemde takımı bir arada tutmayı başaramamış ve Aslan 15 puanın 9'unu yitirip zirveden inmişti. Şimdi sarı-kırmızılıların 'korku tüneli' olarak gördüğü o maçlara Aslan, kulübede Fatih Terim ile çıkacak.

"FATİH TERİM CİDDİYET İSTİYOR"

Galatasaray, sezonun ilk yarısında bu dönemde Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş'a deplasmanda yenilmişti. Evinde ise G.Birliği ve Alanyaspor maçlarını kazanmıştı. 21. şampiyonluğun yolu Cimbom, İgor Tudor ile dağıldığı bu kritik zorlu maç zincirine bu kez deneyimli hocası Fatih Terim ile girecek. İmparator, milli maçlar sonrası başlayacak bu seri öncesi öğrencilerine motivasyon konuşmaları yapacak. Bu 5'li seriden güçlü çıkmaları halinde 21. şampiyonluğa çok yakın olduklarını oyuncularına aktaracak. Fatih Terim bu dönemde tüm takımdan tam ciddiyet istiyor.

(A Spor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Trabzonspor Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

Keşif kahin:

Şampiyon galatasaray bunu herkes böyle bilsin !!İTİRAZI OLAN ?

11
17
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Burada yorum yapanlar Tudor gitti diye yas tutuyorlar eğer Tudor kalsaydı çoktan Galatasaray lige havlu atmıştı Terim bu kritik haftayı en az hasarla atlatacak kanatlılar boşuna cıyaklamayın

7
13
yanıtYanıtla
WAN:

TERİM ETEK GİYSENE GİYSENE GİYSENE TERİM ETEK GİYSENEEEEEEETERİM KIZIN GÜZEL BANA GELSE OLUR MU

1
16
yanıtYanıtla
Mustafaaa:

Tam bir malsın

yanıt3
yanıt0
BEŞİKTAŞLI:

allahtan korkun be nankör gs liler. . . tudor varken 4 puan önde gidiyordunuz beter olun egoist traktörünüzle birlikte, , , şimdi ensenizde 3 takım.

4
13
yanıtYanıtla
Kebapçı Selahattin:

Fatih terim yedigin dayağı unutma ha

4
10
yanıtYanıtla
KOL:

sıkıyorsa başkasının ağzıyla değil sen gel yapmaya çalışsana. . .

yanıt12
yanıt3
GFB 1907:

terim halleder tudorla kıyaslanamaz

11
1
yanıtYanıtla
GESEYİ HAKEM KOLLUYOR:

önemli değil nasıl olsa hakemlerle alır bu maçları fener maçında en az 3 kırmızı çıkması gereken pozisyonlar ve penaltılar var ama hiç birini vermedi hakem. bu yıl tüpçü cinconu şampiyon yapacak yoksa cincon batacak. hakemlerle şampiyon olacak cincon

6
5
yanıtYanıtla
İSMAİL:

DOĞRU İLK 15 DAKİKADA 10 KİŞİ KALMANIZ GEREKİYORDU. EKİCİYE KART BİLE VEREMEDİ. ADİL OLUN.

yanıt8
yanıt1
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title