Haberler

Fenerbahçeli Giuliano, Galatasaray Maçında Kaçırdığı Gol Nedeniyle Perişan Oldu

Fenerbahçeli Giuliano, derbinin 80. dakikasında kaçırdığı golle ilgili "Çok kötü bir vuruş yaptım. Daha iyi vurabilirdim. Her ne olursa olsun o pozisyonu gol yapmalıydım." dedi.

Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'a yenilmezlik serisini sürdürse de şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Brezilyalı Giuliano, çok iyi bir 90 dakika çıkarmalarına rağmen derbide gol atamadıklarını ve tek eksiklerinin bu olduğunu söyledi.

"GALATASARAY'A KARŞI ÇOK İYİ OYNADIK"

Maç sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Giuliano, "Tek eksik noktamız goldü. Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şanslar yakaladık ama golü bulamadık. Futbol böyle, bazen pozisyona girseniz bile gol atamıyorsunuz. Biz de böyle bir gece yaşadık. Çok üzgünüm" diye konuştu.

"O POZİSYONDA GOLÜ ATMALIYDIM"

Yıldız futbolcu maçın 80. dakikasında kaçırdığı net fırsat için ise şu itirafı yaptı:

"Çok kötü bir vuruş yaptım. Daha iyi vurabilirdim. Her ne olursa olsun o pozisyonu gol yapmalıydım. Gerçekten çok üzgünüm ama lig bitmedi, biz 8 final maçı oynayacağız."

"MİLLİ TAKIMA SEÇİLMEK ZOR"

Giuliano, Brezilya Milli Takımı ile ilgili de konuştu:

"Milli Takıma çağrılmadığım için elbette üzgünüm. Ama oraya gitmek gerçekten kolay değil. Çok iyi oyuncular var."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (13)

Serdar:

Biz ne yapalım (gs) bizde son dakika da kaçırdık.

11
0
yanıtYanıtla
KEBAPÇI SELO VE PARAGÖZ PARATÖR:

asıl hakem atmadı serdar azizi. Hakemlerin sayesinde cincon puan aldı yenilmekten kurtuldu. bu hakemler kaç haftadır geseli futbolcuları atmıyor. cinconun hakemler sayesinde aldığı puanları düşsen cincon 4. olurdu. tüpçü cinconu şampiyon yapmak için uğraşıyor

6
3
yanıtYanıtla
asd:

suç senin değil antrenmanda sana şut çalıştırmayan teknik direktöründe . . .

5
2
yanıtYanıtla
Bordo bere:

Tabiki bir R10 Kaka değilsin o yüzden Fenerbahçede oynuyorsun zaten böyle Maçda 2 gol 1 asist yapıp savunmayı sallayıp atan adam orda oynamaz he birde adama sorarlar 80 den önce 80 den sonra ne iş ile meşguldün??? Aynı şeyler gs li futbolcular içinde geçerli onlarda biraz daha becerikli olsalar en az 0-3 maç biter bu sefer Kadıköy’ü yakmakla kalmazdınız yıkardınız çünkü tek amacı gs yi yenmek olmuş koca Fener’in

6
1
yanıtYanıtla
anti6s:

atsaydın bugün çok başka bir gün olurdu

6
0
yanıtYanıtla
aziz:

O gölü atsaydın çağrılırdın. Seni zaten bizim topçuların atamadığı golleri atasın diye aldılar. Sevincimizi kursağımızda bıraktın. Senin için en kolay goldü bence

5
0
yanıtYanıtla
beşiktaşlısın sen aziz yıldırım:

Bir FB li olarak cinconu şimdiden şampiyonluk için kutlarım. Aziz yıldırım istifa yeter artık. Tek hedef kupa kaldı artık tinercilere karşı.

5
0
yanıtYanıtla
ahmet:

çok iyimi oynadınız ula kanadınız kırıldı zor yırttınız paçayı

2
2
yanıtYanıtla
Yusuf:

Hadi oradan kaç pozisyonunuz var la

yanıt0
yanıt2
hakan demir:

çok boş topçusun guilano iki bjk derbisi gs derbisi sahada yok hiç varlık gösteremiyor attığı gollerin yarısı penaltı zaten

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title