Haberler

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Derbi Sonrası Telefona Sarıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, derbi sonrası İdari Menajer Hasan Çetinkaya'yı aradı: Taraftarsa taraftar, destekse destek, primse prim... Şu maçı bile kazanamadınız.

Derbi maçta Galatasaray'ı yenememeleri üzerine hayal kırıklığı yaşayan başkan Aziz Yıldırım, maç sonrası idari menajer Hasan Çetinkaya'yı arayarak sitemde bulundu.

Taraftarı önündeki 6 puanlık maçta G.Saray'la golsüz berabere kalan Fenerbahçe'de, sonuca en çok üzülen isimlerin başında başkan Aziz Yıldırım vardı. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Yıldırım'ın maçtan hemen sonra telefona sarıldığı, idari menajer Hasan Çetinkaya'yı arayarak sitem ettiği ortaya çıktı.

"HAKEMİ DE YENMELİYDİK"

Başkan Yıldırım'ın Çetinkaya'ya, "Kazanmak için daha ne olmalıydı bilmiyorum. Taraftarsa taraftar, destekse destek, primse pirim... Şu maçı bile kazanamadınız, daha ne diyeyim bilmiyorum! Beni bir kez daha çok üzdünüz. Ne yapsak olmuyor. Biz bu maçı hakeme rağmen almalıydık. Yazık, ayağımıza kadar gelen fırsatı tepiyoruz. Olacak iş değil" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Galatasaray Fenerbahçe Çetinkaya Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

FENEVLİ:

ŞİKEMIZ AZ GELDI YENEMEDIK EN BUYUK GS NE YAZIKKI

6
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Her yenilginizin sebebi hakemler dimi. :))Bırakın artık hakemleri. Fenerbahçeliler bu kafayla şampiyonluğu çok beklersiniz.

10
3
yanıtYanıtla
AZİZGs:

başkanım taraftarımız sizinle rahat olun :)))seneye inşallah

7
6
yanıtYanıtla
haylaz:

bir gitsen yeter artık

10
3
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU:

FENERİN DÜZELMESİ İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR1: AZİZ YILDIRIM EMEKLİ OLACAK2: ALİ KOÇ BAŞKAN OLACAK3: ALEX TEKNİK TREKTÖR OLACAK4: AYKUT KOCAMAN TOP TOPLAYICI OLACAKBU ŞEKİLDE OLMASA ŞAMPİYON OLAMAZ BU TAKIM

11
1
yanıtYanıtla
PEPSİ:

TEKRAR DENEYİNİZ. . .

8
2
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Aziz Yıldırım başkan Galatasaray şampiyon

5
4
yanıtYanıtla
Grande:

ALİ KOÇ BAŞKANFENERBAHÇE ŞAMPİYON

6
3
yanıtYanıtla
hadi ordan:

Ekici bu maçı kartsız bitirdi adam hakemi de yenmeliydik diyor. hadi ordan

7
2
yanıtYanıtla
LİDERGALATASARAY:

sonuna kadar arkandayız başkanım yedirmeyiz seni :)))

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title