Haberler

Yaşlılar Haftası

AK Parti Osmaniye İl Başkan Yardımcısı Hacer Gizem Hörmet, Yaşlılar Haftası dolayısıyla açıklamada bulundu.

AK Parti Osmaniye İl Başkan Yardımcısı Hacer Gizem Hörmet, Yaşlılar Haftası dolayısıyla açıklamada bulundu.

Hörmet, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yaşlılara her zaman sahip çıkmak gerektiğini belirtti.

Bir gün herkesin nasip olduğunda yaşlanacağını bilerek, yaşlılara hassas davranması gerektiğini ifade eden Hörmet, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, başbakanımız Binali Yıldırım'ın öncülüğünde yaşlılık konusuna hassasiyetle yaklaşılmaktadır" dedi.

Hörmet, yaşlılar için de AK Parti'nin devrim niteliğinde politikalar ürettiğini de dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yaşlılara yönelik evde bakım hizmeti büyük önem taşımaktadır. 2007'de başlanan bu uygulama ile yaşlılarımız istediği kişinin evinde kendisine bakmasını tercih edebiliyor. Bu hizmet için 5,38 milyar lira bütçe ayrılmıştır. Yaşlılarımız için evde sağlık hizmetini de önemsiyoruz. Burada ise yaşlılarımız diledikleri takdirde evinde sağlık hizmetinden faydalanabilmektedir. Yaşlı yaşam evleri ile de yaşlılarımıza sadece huzurevinde değil sosyal çevreden soyutlanmadan yani müstakil evlerde yaşamaları da hedeflenmiştir. Bu anlamda 65 yaş üstü aylığı da 8,4 katına çıkarmış bulunmaktayız. En önemli hizmetlerden bir tanesi ise maaş kuyruklarında çekilen çilelere son verilmiş olmasıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Osmaniye Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title