Haberler

    "Karalar Bağlamaya Gerek Yok"

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından Milliyet'e konuşurken, şampiyonluk yarışı için iddialı ifadeler kullandı.

    Bilal Meşe - Özel Haber

    Beşiktaş'ın patronu zirve yolundaki kritik maçta olumsuz bir performans ortaya koyduklarının altını çizdi, "Ancak bu mağlubiyet asla şampiyonluğu kaybettiğimiz anlamına gelmez. Sekiz maç daha oynayacağız. Karalar bağlamanın anlamı yok. Kadronun kalitesi de ortada. Taraftarımız takıma güvenmeye devam etsin" dedi.

    Başkan Fikret Orman, Medipol Başakşehir yenilgisinin Beşiktaş'ı kesinlikle şampiyonluk hedefinden saptırmayacağını söyledi.

    Milliyet'e konuşan Başkan Orman, teknik yorumlardan kaçınırken, "Rakibimiz hem istekli hem de hırsıydı. Evet kötüydük ama ligin son dönemecinde daha iyi olacağız. Bundan da bir milim kuşkum yok" ifadelerini kullandı.

    Ligin bitimine 8 hafta kaldığına işaret eden Fikret Orman, "Karamsar tabloya gerek yok, neticede kötüydük ve bir maç kaybettik. Rakibimiz çok iyi oynadı ve kazandı. Bu yenilgi asla şampiyonluğu kaybettiğimiz anlamına gelmez. Sekiz maç daha oynayacağız. Karalar bağlamanın bir anlamı yok. Beşiktaş'ın gücü ortada, biz takımımıza güveniyoruz. Taraftarlarımız da güvenmeye devam etsin. Şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi yine Beşiktaş'tır. Futbolda her şey bir anda terse dönebilir. Nasıl ki biz puan kaybediyorsak, rakiplerimiz de kaybediyor" dedi.

    'Kalitemiz ortada'

    Başakşehir'e geçen sezon ikinci yarıda 3-1 yenildikten sonra şampiyonluğa ulaştıklarını hatırlatan Beşiktaş Başkanı sözlerine şöyle devam etti:

    "Takımla ilgili teknik konulara girmem, o benim işim değil. Ne var ki Başakşehir maçındaki görüntümüz iyi değildi. Ancak bu kötü oyun ve mağlubiyet kalitemize asla gölge düşürmez. Futbolda iş kazaları yaşanabilir. Bunlar oyunun doğasında var. Rakiplerimiz de bu tür kazalara uğruyorlar. Sonuç olarak kalitemiz, kadromuz ve tecrübemiz ortada, bu da bizi üst üste 3. kez şampiyonluğa götürecek unsurlardır. Başakşehir'e geçen sezon da yenildik ama şampiyon olduk. Taraftarlarımız kesinlikle kuşku duymasınlar, rahat olsunlar. Tribün desteğiyle hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Bizim yönetim olarak teknik heyet ve kadromuza güvenimiz tam."

    6: Başakşehir ile 22 kez karşılaşan ve bunların sadece 4'ünü kazanabilen Beşiktaş, rakibine 6. defa yenildi. İki takım arasında 20'si Süper Lig ve 2'si Türkiye Kupası'nda olmak üzere oynanan 22 maçın 12'si de berabere bitti. Süper Lig'deki son 15 maçta Başakşehir 4, Beşiktaş 2 galibiyet alırken, 9 maç eşitlikle sona erdi.

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fikret Orman Başakşehir Beşiktaş Karalar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title