Haberler

Sinan Engin: Beşiktaş Böyle Giderse 3. Bile Olamaz

Futbol yorumcusu Sinan Engin, "Beşiktaş takımı eğer böyle oynarsa ligde 3. bile olamaz. Savaşmıyor, mücadele etmiyor." dedi.

Beşiktaş'ın Başakşehir'e 1-0 yenilmesinin ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'e olan eleştirilerin dozajı da artmaya başladı.

Güneş'in Başakşehir karşısında sahaya sürdüğü kadroyu eleştiren isimlerden biri de Sinan Engin oldu. Güneş'in Vida'yı oynatmamasını eleştiren Engin, "Böyle şey olur mu ya. Bu kadro böyle oynar mı ya. Başakşehir'in iki tane savunma oyuncusu var. Bu oyuncular Vida'dan iyi oyuncular mı? Neden oynatmıyorsun Vida'yı. İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz. Ancak, şampiyonluk yarışında büyük darbe yedi Beşiktaş. Bu kayıp çok şeyi etkiler" dedi.

"BÖYLE GİDERSE BEŞİKTAŞ LİGDE 3. BİLE OLAMAZ"

Şenol Güneş'in Bayern Münih karşısına çıkarttığı kadroyu da eleştiren Engin, "Hayatımızda kaç defa Bayern ile oynayacağız belki de bir kere oynayacağız. Neden Bayern maçında as kadroyu çıkarmıyorsun. Dışarda hezimet yaşasan bile içerde biz kazanmalıyız. Beşiktaş Bayern Münih maçını önemsemedi. Hayatında kaç defa Bayern Münih ile oynarsın. Belki bir daha oynamayacaksın. Beşiktaş takımı çok kötü oynamıştır. Eğer böyle oynarsa 3. bile olamaz. Savaşmıyor, mücadele etmiyor. Gençlerbirliği önünde bile zorlandı Beşiktaş. Sen kaçıncısın onlar kaçıncı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sinan Engin Şenol Güneş Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

pazar:

federasyon ve hakemlerin iteklemesiyle bu konumdalar

29
14
yanıtYanıtla
Jimmy:

Demirören var olur sinancığım merak etme sen ??????

10
9
yanıtYanıtla
karahamsi:

bekocular takaciyi beyenmez oldu artik küfürbaz senol ve bos konusan geveze kemanci sinan

9
7
yanıtYanıtla
Adıyaman:

Bu beyaz tv spor programı tam bir fiyasko kim izliyor bunları Laklakı başka bir şey yok Booooooooş saçmalık

yanıt3
yanıt3
Mehmet çeko:

Hadi oradan düdük. Daha bir hafta önce şampiyon diyordunuz. Bir maçla ne değişti. Boş beleş adamlarsınız

10
4
yanıtYanıtla
REALİST:

Ne farkeder hangisi şampiyon olmuş,olmamış kim düşmüş düşmemiş paralı satılık şifreli paralı kanallar yüzünden millet zaten büyük çoğunluk seyredemiyor kimsenin aslında umurunda değil.

9
2
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Paralı şifreli futbol kanalları ne seyirci bırakmıştır nede taraftar Türkiye de futbolu tam anlamıyla öldürmüştür.

8
2
yanıtYanıtla
hakan tunalı:

şifreli kanal seyretmediğimiz için maçlar takımlar milli takım umrumuzda bile değil yakında iyice boş türübünlere oynuyacaklar sanıyorlarki şifreli kanallar seyrediliyor sadece zenginler seyrediyor ve federasyon seyrediyor şifreli kanal çıktığından beri ne maça gidiyorum nede maç seyrediyorum

8
0
yanıtYanıtla
istifa senol:

şenolun gitme vakti geldi. kapının önüne koymak lazım. abdullah avcı besiktasın basına geçsin.

2
6
yanıtYanıtla
ünal özer:

ahahahay, çok güldüm sen ve avanelerin tüpçü fikonun para vererek her hafta 2 kere yaptığı basın toplantıları sonucu herkesin parayla alınabileceği algısıyla şampiyon olacaz diye hava atarkenkasaya baktınız ki para bitmiş hatta borç dağlara ulaşmış, parayla satın ala ala 3 lük bile şu aralar iyi paranız bitti. noldu herkes alenen bağırırken bu takımdan bişey olmaz diye bağırırken, sinan bu iş sedaya giydirip kaçmaya benzemez :)))

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title