Haberler

Örümcek Ağı Formalar Tarih Oldu! İşte Milli Takımın Yeni Forması

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımımızın yeni dönemde giyeceği forma belli oldu. Çok tepki çeken örümcek ağına benzeyen forma tarih oldu.

A Milli Takım'ın yeni formaları tanıtıldı. Nike tarafından tasarlanan, performansta yeniliğin ve ince ayrıntıların dikkat çektiği formalar, Türk kültürünün benzersiz tarzı ve milli gururunun zarif bir yansıması olarak tasarlandı.

AY-YILDIZ TAM KALBİN ÜSTÜNDE

Geleneksel kırmızı göğüs bantlı tasarıma sahip formalarda hızı simgeleyen gölgeli tasarım unsurları yer alırken, Türk Milli Takımı'nın en önemli simgesi olan Ay-Yıldızlı arma, kalbin tam üstünde büyütülerek yer aldı. Ayrıca formanın yaka arkasına da ay-yıldız detayı eklendi.

Tamamen kırmızı renkten oluşan iç saha forması ve beyaz renkteki deplasman formasının göğüs kısmından geçen bant, formaya göz alıcı bir estetik kazandırırken, Milli Takım ruhunu da zirveye çıkartıyor.

TERİ VÜCUTTAN ARINDIRAN TEKNOLOJİYLE ÜRETİLDİ

Türk Milli Takımı'nın 95 yıllık tarihinden izler taşıyan formalar, oyuncuları sahada baskı altında kuru ve serin tutmaya yardımcı olmak için teri vücuttan arındıran teknolojiyle üretildi.

Forma numaraları formanın sağ göğüs kısmına indirilerek, formanın üzerinde hava geçirgenliği yüksek bir alan yaratıldı. Ayrıca önceki formalarda hava sıcaklığı yüksek olduğunda numaraların formayı sırta yapıştırdığını belirten futbolcuların geribildirimleri ışığında, yeni formada numaraların iç kısmında yapışmayı önleyici Vapor Knit teknolojisi malzeme kullanıldı.

İç saha formasının şortları kırmızı renkte tasarlanırken, deplasman şortlarında beyaz tercih edildi. Şortların dar kesimi, hareket kabiliyetini ve konforu artırmak için önleyici Vapor Knit teknolojisiyle özel tasarlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ay Yıldız Nike Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

Kara Temel:

Magrifet formada olsaydi sabri frikik ustasi olurdu. Bunlari altinla kaplatsan gene 5 kurus etmez hicbiri.

8
0
yanıtYanıtla
birisi:

anca formayı değiştirin zaten kendinizi değiştirmeyin

8
0
yanıtYanıtla
cay698:

ulan neresi olmuş ya cok standart sade

6
1
yanıtYanıtla
TÜRKO:

Fatih TERİM milli takımı batırdı şim bu hafta maçlar niye yok milli takım 2020 ye mi hazırlanıyo komedi af

6
1
yanıtYanıtla
adsız:

lucescu dünya kupasına götürür ne bu terim düşmanlığı zamanında hindike yıllık 7 milyon avro verdik yıllık kimsenin sesi çıkmadı

yanıt0
yanıt3
Aslanbey:

Cok sade kirmizi cok acik!

3
3
yanıtYanıtla
AHMET:

çok güzel çok beğendim eskisi neydi öyle ya

6
0
yanıtYanıtla
CASPER:

üzerinde ay yıldızlı bayrağımız olmasa yer bezinden daha adi bir tasarım olduğu ortada

5
1
yanıtYanıtla
UBER HALKIN SESİ:

ben çok güzel

0
5
yanıtYanıtla
Yazık.......:

aynı şeyi tekrar söylüyorum bu iki güzel renkle bu kadar kötü tasarım yapmayı nasıl başarıyorsunuz inanamıyorum. yazık ya.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title