Haberler

Balkan Şampiyonu Yasemin Zengin'e Destek

2016 yılı Balkan Dağ Koşusu Şampiyonu Yasemin Zengin, Nisan ayında yapılacak milli takım seçmelerine yoğun bir şekilde hazırlandığını belirtti.

Bulgaristan'ın Nova Zagora kentinde 2016 yılında düzenlenen 8. Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Yasemin Zengin'e Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD) tarafından malzeme desteği verildi. Yasemin Zengin'i oturduğu Çine köyünde ziyaret eden YÖRSİAD Başkan Yardımcısı Aykut Ege ile Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ulusoy, spor malzemesi hediye etti. Yasemin Zengin, bu yıl ilk defa katıldığı ve dernek adına yarıştığı 4 Mart'taki Runatolia 10 kilometre parkur yarışmasında beşinci oldu.

"TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİK"

Yasemin Zengin'in bu yılki Runatolia koşusunda kendilerini gururlandırdığını ifade eden Aykut Ege, "Yasemin koşuda beşinci oldu. Hem sosyal sorumluluk projesine dikkati çekmek adına, hem de yaptığımız işbirliği adına keyifliyiz. Biz de buraya gelerek Yasemin'e teşekkür etmek istedik. İnşallah farklı projelerde birlikte olacağız ve başarılarını birlikte kutlayacağız. Yasemin'e, hocasına ve ailesine bizleri de bu ailenin bir parçası yaptıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.

YASEMİN ZENGİN: "ÇALIŞMALARIM YOĞUN ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"

Yasemin Zengin, yapılan destekten dolayı teşekkür ederken, "7 Nisan'da Trabzon'da yapılacak milli takım seçmelerine hazırlanıyorum. Çalışmalarım yoğun şekilde devam ediyor. İnşallah Trabzon'da ilk üçe girerek milli takıma girmeye hak kazanacağım" diye konuştu.

ANTRENÖR ASIM YÜZ: "BU YIL 3 BÜYÜK ŞAMPİYONA VAR"

Yasemin Zengin'in antrenörü Asım Yüz ise "Büyük Kadınlar Balkan Dağ Şampiyonası Milli Takım seçmelerini kazanarak büyük kadınlarda da şampiyon olup bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Bu yıl 3 büyük şampiyona var. İnşallah sporcumun üçünde de yer alması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bize destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE HAZIRLANIYOR

Bulgaristan'da 2016 yılında yapılan Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası'nda birinci olan Yasemin Zengin, bu yıl yapılacak Büyük Kadınlar Dağ Krosu Şampiyonası'nda milli takımda yer alabilmek için Trabzon'da 7 Nisan'da yapılacak milli takım seçmelerine köyünde yaptığı antrenmanla hazırlanıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Hediye verilmesi

Aykut Ege'nin açıklamaları

Yasemin Zengin'in açıklamaları

Asım Yüz'ün açıklamaları

Antrenmandan detay

- Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bulgaristan Trabzon Çine Ege Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title