Haberler

Beyaz'ın Kamera Şakası Yaptığı Balmumu Müzesine Yoğun İlgi

ŞOVMEN Beyazıt Öztürk'ün bir süre önce Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte kendilerini balmumu heykelmiş gibi gösterip ziyaretçilere kamera şakası yaptığı Eskişehir'deki Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'ne ilgi arttı. Ziyaretçiler Atatürk, siyasi parti liderleri, Türk ve yabancı sanatçılar ile Beyazıt Öztürk'ün de aralarında bulunduğu balmumu heykellerin önünde fotoğraflar çektiriyor.

Çoğunluğu Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen tarafından yapılan balmumu heykellerin sergilendiği 'Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi' 19 Mayıs 2013 tarihinde Eskişehir'de açıldı. Aralarında Atatürk, Türk ve yabancı devlet adamları ile sanatçılar, cumhurbaşkanları, siyasi parti liderleri, sporcular, işadamları ve gazetecilerin de olduğu müzede 196 adet balmumu heykel bulunuyor. Müzeyi açıldığından buyana yaklaşık 1,5 milyon kişi ziyaret etti. Giriş ücreti tam 12 lira, öğrenci 6 lira olan müzede elde edilen gelir, kimsesiz kızlar ile engelli çocukların eğitimi için harcanıyor.

İLGİ ARTTI

Müzeye olan ilgi, bir süre önce Beyazıt Öztürk'ün oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte kendilerini balmumu heykelmiş gibi gösterip ziyaretçilere kamera şakası yapmaları, bunun da Kanal D'deki programda yayınlanmasıyla daha da arttı. Müzeyi ziyaret edenler buradaki balmumu heykellerin önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor. Bazı ziyaretçiler de Beyazıt Öztürk'ün balmumu heykeline bakıp yanında çekim yapıyor.

1,5 MİLYON ZİYARETÇİ

Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi sorumlusu Nurcan Canalp, müzenin sadece Türkiye'nin çeşitli illerinden gelenlerin değil, yurtdışından gelen turistlerin de ilgisini çektiğini söyledi. Canalp şöyle konuştu:

"Burası Türkiye'nin en büyük balmumu eserler müzesi. 196 balmumu heykelimiz var. Açıldığımız günden itibaren yaklaşık bir milyon 500 bine yakın ziyaretçiye ulaştık. Tiyatro, sinema yıldızlarımız, Hollywood'un yıldızları bu müzede sergileniyor. Müzedeki bütün heykellerimize yoğun ilgi görüyor. Ama bir heykel var ki gerek Türkiye'den, gerekse yurtdışından gelen turistlerin büyük bir ilgisiyle karşılaşıyoruz. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeli. Eskişehir'deki bu güzellikler Türkiye'de herkesin ilgisini çekiyor. Müzedeki bütün heykeller Büyükşehir Belediye başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve öğrencileri tarafından yapılmıştır. Yılmaz Büyükerşen bu konuda çok güzel bir incelik gösterdi ve büyükşehir belediye meclis kararı ile müzeden elde edilen geliri kimsesiz kız çocukları ve engelli çocukların eğitim giderlerine aktarılmasını sağladı."

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyazıt Öztürk Ahmet Kural Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title