Haberler

Görme Engelliler Goalball Kadınlar A-Milli Takımı Tokat'ta Kampa Girdi

Türkiye Görme Engelliler Kadın Goalball Milli Takımı 28 Mart'ta İsviçre'de yapılacak olan Euroleague 1 Avrupa Şampiyonası öncesi Tokat'ta kampa girdi. Tokat Gençlik Merkezi Spor salonunda ilk antrenmanına çıkan Görme Engelliler Kadın Goalball Milli Takımı Afrin'deki askerlere destek amaçlı pankart açtı.

İsviçre'de yapılacak olan Euroleague 1 Avrupa Şampiyonası ön eleme maçlarına hazırlık için Tokat'a gelen Kadınlar A Milli takımı ilk antrenmanını Tokat Gençlik Merkezi Spor salonunda gerçekleştirdi. Milli takıma destek olmak için kente gelen Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan antrenman öncesi oyuncular ile birlikte Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerler için, "Mehmetçiklerimize; sizler Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın torunlarısınız. Gönül gözümüz ile yanınızdayız. Görmesek de zaferlerinizi hissediyoruz" yazılı pankart açtı.

Kampla ilgili açıklamada bulunan Başkan Sayyıdan, "Kadın Goalball A Milli Takımımız Tokat'ta kamp yapıyor. Haziran ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası öncesi ilk hazırlık kampımız. Dünya şampiyonasından önce milli takımımız 28 Mart'ta İsveç'te özel bir turnuvaya katılacak. Dünya şampiyonası öncesi yapılacak olan ilk ciddi turnuva. Geçen yıl Avrupa 2'nci olan Kadın Goalball Milli Takımımızın bu yılda Dünya Şampiyonasında ülkemizi en iyi şeklide temsil ederek madalya alacağını düşünüyoruz" dedi.

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ise Bayan Goalball Milli Takımını Tokat'ta ağırlamaktan gurur duyduklarını belirterek, İsveç'te yapılacak olan turnuvada millilere başarılar diledi."

Görüntü Dökümü:

-Kamptan görüntüler

-Milli takım antrenmanından görüntüler

-Federasyon Başkanının açıklaması

-Gençlik Spor İ Müdürü Çağlar'ın açıklaması

- Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İsviçre Türkiye Tokat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title