Haberler

Şefkat Nöbeti'ne Destek Yağıyor

TERÖRDEN temizlenen Afrin ve İdlib'teki ihtiyaç sahiplerine daha fazla insani yardım malzemesi ulaştırabilmek için yakın bir süre öne Şefkat Nöbeti kampanyasını başlatan, hayırseverleri, bağışlarıyla kampanyaya destek olmaya çağıran Türk Kızılayı'na şubelerinden büyük destek geliyor.

TERÖRDEN temizlenen Afrin ve İdlib'teki ihtiyaç sahiplerine daha fazla insani yardım malzemesi ulaştırabilmek için yakın bir süre öne Şefkat Nöbeti kampanyasını başlatan, hayırseverleri, bağışlarıyla kampanyaya destek olmaya çağıran Türk Kızılayı'na şubelerinden büyük destek geliyor. Nöbete ünlü isimler de katılıyor.

Her geçen gün daha fazla kişi ve kurum tarafından desteklenen Şefkat Nöbeti'ne Kızılay şubeleri de dikkat çekmek için büyük çaba harcıyor. Şubeler, Bağışçılarından temin ettikleri gıda malzemesi, kıyafet, oyuncak ve benzeri acil durum ihtiyaç malzemelerini Şefkat Nöbeti'nin devam ettiği Türk Kızılayı Hatay Lojistik Merkezi'ne teslim ediyor, gönderiyor.

Şefkat Nöbeti'ne ve Kızılay'ın Suriye'deki faaliyetlerine ünlü isimler de destek veriyor. Bu kapsamda İstanbul Şube Başkanı ve aynı zamanda Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi olan İlhami Yıldırım'ın girişimleriyle Hatay'a giden ünlü radyocular Hilal Özgani, Ali Şentürk, Turan Canik, Ayhan Güngör, Umut Hasan Kuzkaya, Polat Labar, Uğur Bozdağ, İsmail Tongar, Kadir Çetin ve Meltem Sezenler, insani yardım çalışmalarına dikkat çekti.

Kızılay'ın İdlib kırsalındaki kamplarına giden, çatışma mağdurlarına hizmet verdiği tesisleri ziyaret eden radyocular, dinleyici ve hayran kitlelerine seslenerek Şefkat Nöbeti'ne davet etti.

ÇOCUKLAR İÇİN ÇİZME VE OYUNCAK

Ankara, Kayseri, Erzincan ve Eskişehir şubeleri ise, birlikte bir çalışma yaparak, çatışma mağduru çocuklar başta olmak üzere sivil vatandaşlar için 4 bin çift çizme temin etti. Bir tır dolusu yardım malzemesini Hatay'daki Lojistik Merkeze teslim eden Kızılay Şubeleri, Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezi'ndeki yetim çocukları da unutmadı. Çocuklara birbirinden renkli oyuncaklar hediye edildi.

Şefkat Nöbeti'ne bir destek de Ordu Şubesi'nden geldi. Ordu'da üretim yapan fabrikadan bağış olarak aldığı binlerce çikolatayı bölgedeki ihtiyaç sahiplerine göndermek için hazırlayan Ordu Şubesinden, "Uzun süredir acının hakim olduğu coğrafyada ağızları tatlandırmak için bir biz de varız" mesajı verildi.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Kızılayı Kızılay İdlib Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title