Haberler

Egea Seni Piste Çağırıyor" Çanakkale'de

Fiat'ın geçtiğimiz yıl devreye aldığı "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği, 2018 yılında da tam gaz devam ediyor.

Fiat'ın geçtiğimiz yıl devreye aldığı "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği, 2018 yılında da tam gaz devam ediyor. İlk ayağı geçtiğimiz hafta Düzce'de gerçekleştirilen aktivite 24 Mart Cumartesi günü Çanakkaleliler ile buluşacak.

Fiat açıklamasına göre, "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği, 2018 yılında da sürüyor. 24 Mart Cumartesi günü, Çanakkale Pazaryeri'nde gerçekleşecek olan aktivitede; hafta boyunca Karahallılar Çanakkale Otomotiv'e gelerek, Egea'yla test sürüşü yapan kullanıcılar kıyasıya yarışacak.

Güvenli otomobil kullanımına dair alınan eğitimin ardından, Fiat Egea Sedan'ın pist şartlarına özel olarak hazırlanan versiyonunu deneyimleme imkanı bulunan Egea Seni Piste Çağırıyor etkinliğinde kullanıcılar, motor sporları dünyasını yakından tanıma fırsatı bulacak.

Egea Seni Piste Çağırıyor aktivitesinde ilk üçe giren katılımcılar podyuma çıkarak, madalyalarını Fiat Motor Sporları Takım Direktörü ve pilotları ile Karahallılar Çanakkale Bayi yetkililerinden alacak. Yıl boyunca https: //motorsporlari.fiat.com.tr/ adresli web sitesinden takip edilebilecek olan Egea Seni Piste Çağırıyor etkinlikleri, Türkiye'nin farklı şehirlerine uğrayarak tüm hızıyla devam edecek.

Asfalta özel 180 HP'lik Egea Sedan

Pist kullanımı için özel olarak Tofaş'ta geliştirilen Fiat Egea Sedan'da, aerodinamik özellikleri geliştiren, geniş hava giriş ve çıkışlarına sahip tamponlara yer veriliyor. 1.6 litrelik turbo beslemeli dizel motorun gücü 180 HP'ye çıkarılırken, vites oranları kısaltılmış, özel olarak hazırlanan 6 ileri manuel şanzımanla donatılıyor.

Pist kullanımına özel Egea Sedan'da, 17 inç boyutunda Speedline alüminyum alaşım jantlar, geliştirilmiş fren sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi de bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Pazaryeri Düzce Fiat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title