Haberler

Vali Demirtaş, Dizi ve Sinema Ekibiyle Buluştu

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, çekimleri kentte gerçekleştirilen dizi ve sinema film ekibiyle bir araya geldi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, çekimleri kentte gerçekleştirilen dizi ve sinema film ekibiyle bir araya geldi.

Demirtaş, çekimleri yapılan ulusal kanallarda yayınlanan "Yeni Gelin", "Bir Zamanlar Çukurova'da", "Kuş Bakışı Adana", "Kaçak" ve internette yayınlanan "Hasat", "Gölge", "Tombala", " Türkiye'de Çocuk İşçiliği" dizileri ile "Silahın Cesareti" adlı sinema filminin yapımcı, senarist ve oyuncularıyla özel bir tesiste buluştu.

Davetlilere kentin tanıtımına sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür eden Demirtaş, "Güney Adana Kalkınma Programı" kapsamında şehrin güneyi ile kuzeyi arasındaki gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak ve pozitif entegrasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Demirtaş, Adana'yı güneyi ve kuzeyi ile her alanda marka şehir yapmak istediklerini belirterek, "Bunun için de gece gündüz var gücümüzle çalışıyoruz. Eğitimde, sağlıkta, güvenlikte ve sosyal anlamda kenti aynı seviyeye getirecek projelere imza atarak, 'Modern ve Marka Şehir Adana' hedefimize doğru büyük bir gayret içerisindeyiz." dedi.

Çukurova'nın birçok yazar, sinema ve tiyatro oyuncularını bağrından çıkarttığını, her şehirde ve ülkede olabilecek olumsuz görüntülerden çok festival şehri olan Adana'nın birçok güzellikleri olduğunu ve bu yönünün ulusal medyada daha çok yer bulmasını beklediğini dile getiren Demirtaş, film ekibine kente sağlayacakları katkılar için teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari'nin de katıldığı yemekli toplantı, Adana'nın sahip olduğu değerlerin tanıtımı konusunda görüş alışverişinde bulunulmasıyla devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Demirtaş Çukurova Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title