Haberler

Boluspor-Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları 35 TL'den Satışa Çıktı

Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe ile oynayacağı özel maçın bilet fiyatlarını açıkladı.

Boluspor kulübünden yapılan açıklamada, Bolu Atatürk Stadyumu'nda 23 Mart Cuma günü saat 18.00'da Fenerbahçe ile oynayacak hazırlık maçının biletlerinin, 21 Mart Çarşamba günü passolig gişesi ve passo.com.tr'den satışa çıkacağı bildirildi.

EN UCUZ BİLET 35 TL

Passolig kartı olmayan taraftarlar için Atatürk Stadyumu passolig gişesinde kağıt bilet satışı yapılacağı belirtilen açıklamada, "Kartı olan taraftarlarımız kartlarına maç bileti satın alabilecek. Bilet satışları Atatürk Stadyumu passolig gişesi ve passo.com.tr'de olacaktır. Numaralı, kapalı, maraton ve kale arkası tribün kombineleri bu maçta geçersizdir. Fenerbahçe taraftarları, kale arkası ve kapalı (A-B Blok) tribünlerine giriş yapabileceklerdir." denildi.

Açıklamada, maçın bilet fiyatlarının numaralı 100, kapalı 75, maraton 35, kapalı (A-B) misafir 75 ve kale arkası-misafir 35 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Boluspor 23 Mart Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

idris:

yuh sanki şampiyonlar liği maçı ha. altı sütü lig 4. sü :))

4
2
yanıtYanıtla
at gözlü takan klüp başkanları:

bir oyuncuya maç başına 25000 tl verirsiniz zorunuza gitmez;ama şu millete bir maçı bedava izletin deseler ölsenizde izletmezsiniz. . . ayrıca futboldan anlamayan onun bunun zengin çocuklarını torpille futbolcu yaptınız ve gerçek yetenekli gençleri elediniz o yüzden türk futbolunu çöplük ligine çevirdiniz. . . adam boşuna demiyor KENDİNİ BÜYÜK SANAN TAKIMLAR YURT DIŞINA ÇIKINCA BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALIYOR REZİL OLUP GERİ DÖNÜYOR DİYE. . .

5
0
yanıtYanıtla
Orhan Çarıkcı:

O enayiler dediğiniz Boluspor a katkıda bulunmak için gidiyor şimdinin aklı havada gençleri bilmez Boluspor zamanında küme düşmesini FENERBAHÇE engelledi takımın ismi yeter böyle büyük takımın Bolu ya gelmesi çekemeyenler belli oluyor

2
1
yanıtYanıtla
TRANSFER ŞİKESİ:

Sırf bu yüzden hiç oynamayan kaleciye 1m Euro vermişliği bile var Boluspor''un. Beter olun haksızlık ve ahlaksızlığınızın içinde boğulun.

yanıt7
yanıt0
yemezlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:

kaleciyi kıtledıler adamlara parasını cıkarmak için özel maç yapıyorlar :)))))))))))))))

2
1
yanıtYanıtla
HIRBO:

aykut izle aziz maçtan sonra topuk yaylasına topuklar artık

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title