Haberler

Survivor'da Sahra ile Nagihan Birbirine Giriyor!

Güncelleme:

TV 8'in sevilen yarışması Survivor'ın yeni bölümünde tansiyon yine yükseliyor. All Star ve Gönüllüler arasındaki oyunda yarışmacılar arasındaki gerilim dorukta.

TURABİ ADEM ARASINDAKİ GERİLİM SÜRÜYOR

Survivor 2018 yeni bölümünde iki takım arasındaki ödül oyunu heyecanlı anlara sahne oluyor. Adem ve Turabi arasındaki gerilim artıyor. Turabi Adem için "O benim için klavyedeki boşluk tuşu gibi. Çok yer kaplıyor, ama boş işler" ifadelerini kullanıyor.

NAGİHAN DAHA FAZLA DAYANAMIYOR

Acun Ilıcalı, Survivor yeni bölüm tanıtımında All Star takımının yeni yarışmacısı Berna'yı çağırıyor. Yeni bölüm kıran kırana bir mücadeleye sahne oluyor. Nagihan, Sahra ile kavga ediyor.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500

Yorumlar (32)

türk:

Bu sahra tam bir provakatör. İnsan gebertmemek için kendini zor tutar.

11
2
yanıtYanıtla
survivor:

Sahra''yı, Merve''yi, Turabi''yi, Ümit''i sevmiyorum. Umarım Hilmi Cem kazanır çünkü efendiliğini hiç bozmadı.

8
3
yanıtYanıtla
cahilsiniz:

senelerdir aynı parkur , aynı yarışmalar , aynı tipler , aynı kavgalar bu programın hala bu kadar izlenmesi için milletin bir kaç tahtasının eksik olması lazım

7
3
yanıtYanıtla
...:

bu sahra nın ahlaksızlığı boyunu aştı bir insan bu kadar terbiyesiz olmaz. ben daha önce rtuk e şikayette bulundum yine bulunacağım insanların onuru ile oynama saygısızlık ve küçük düşürme bi dünya ne oluyor ya kimse kimseye hakaret edemez sürekli aşağılama sürekli aşağılama yeter be bu yıl survivor DİPTE.

8
1
yanıtYanıtla
Damla:

Sahra bence birşey yapmadı

1
7
yanıtYanıtla
Kara cahil:

Ne severim ne de izlerim. Vaktinize yazık. Aynısı yetenek ve ses yarışması için de geçerli. Saçma sapan şeylerle zaman geçip gidiyor. Bu milletin böyle şeylere ihtiyacı yok. TV izlersem de haberden başka bir şeye bakmam çünkü içerik olarak faydalı bir halt yok TV kanallarında. Acun gibiler doldurmuş medya kuruluşlarını hayat laylaylom geçip gidiyor işte.

5
2
yanıtYanıtla
Ak Cahil:

Sonra gider kahvede okey oynarsın

yanıt1
yanıt0
Derin yilmaz:

Keske dövse su sahrayi

5
0
yanıtYanıtla
torun tosun:

bulmuşlar zayıf halkaları çok uyanıklık yapıyorlar gel ipek git ipek. turabi da gıcıklık yapıyor.

4
1
yanıtYanıtla
antalya:

dizilerde şiddet sahneleri, yarışma proğramlarında şiddet sahneleri. nereye gidiyoruz biz toplum olarak güzel Allahım. .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title