Haberler

Seren Serengil ile Yaşar İpek Sözleşme İmzalayıp Barıştı! Sosyal Medya Yıkıldı

Güncelleme:

Sözleşme imzalayıp barışan Yaşar İpek ile Seren Serengil, sosyal medyanın diline düştü. İkilinin sözleşmeye koyduğu maddeyi görenler "Kapitülasyonlar bile bu kadar ağır değildi." diye alay etti.

Seren Serengil, eski sevgilisinin ailesiyle görüşünce Yaşar İpek kıskanmış, ikili ayrılmıştı. Yeniden bir araya gelen ikili ilişki sözleşmesi imzalayıp barıştı. Sosyal medya sözleşmenin maddelerini görünce alay etmeden duramadı.

"BU AŞK BURAM BURAM REKLAM KOKUYOR"

Seren Serengil, yorumculuk yaptığı Duymayan Kalmasın'da Yaşar İpek ile barışmak için sözleşme yapacaklarını duyurmuştu. İkilinin ilişki sözleşmesi sosyal medyaya düşünce kullanıcılar "Bu aşk buram buram reklam kokuyor." demeden edemedi.

İşte o sözleşme:

Sosyal medyadan gelen tepkiler:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Yaşar İpek Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

......:

hakikaten ergence, yahu 30 u açmış insanlarsınız bu neyin kafası ya . . Allahım sen bunlara akıl bizede bunları kaldıracak kadar sabır ver . .

8
0
yanıtYanıtla
HELP:

saçmalamakta yeni bir çığır açtılar. . . . seren, sıla, gülben, demet, sibel, hülya, asena, artık kusasım geldi bunların boş haberlerinden

5
0
yanıtYanıtla
funda çakır:

bu yaptığınızı liseli aşıkları yapmaz be. . . Sevgi üzerine sözleşme şart mı olurmuş. Hadi canım siz uçmuşsunuz. sevgiiyi aşkı bukadar basite almayınız. sevmeyi aşık olmayı ve birbirinize güvendikten sonra mutlu olmaya bakın. . . . . .

5
0
yanıtYanıtla
olmayanlarda var:

diyorum ki BEYİN önemli bir organ kıymetini bilelim

5
0
yanıtYanıtla
corci:

şu insanları bişey sanıyor millet ya ona yanıyorum

3
1
yanıtYanıtla
yuhh:

ahahahahh yanlarında bi de avukat varmış sanırım yazıııkkkkk

3
0
yanıtYanıtla
Sevde oz:

Bu dengesizleri takım elbise giydirip karşımıza çıkarana yazıklar olsun sere kadar cami akıl yok ikisinde paranın gücü saçmalikta zirve ve abuksabuk giyim yazıkki bunlara aciyom

3
0
yanıtYanıtla
ünal özer:

kadın mı desem erkek mi desem seren aplam mı abim mi bilemedim ama sapıttı, napsın nefes alan birini bulunca

2
0
yanıtYanıtla
....:

Serenin 2. Maddesine bakarmısınız... Bu yaptığını ne o zaman...bunları anlamak gerçekten zor :/

1
0
yanıtYanıtla
Balıkçı tarık:

birbirlerine güven duymadıkları için böyle yapmaları kendi açılarından normal. . bi tanesi arıza yaparsa bak sen anlaşmayı bozdun hesabına yatacak anadınmı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title