Haberler

Rekabet Kurulu Kararları

Rekabet Kurulunca, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) ile Sarsılmaz Silah Sanayi AŞ arasında ortak bir girişim şirketi kurulmasına izin verildi.

Rekabet Kurulunca, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) ile Sarsılmaz Silah Sanayi AŞ arasında ortak bir girişim şirketi kurulmasına izin verildi.

Kurul tarafından alınan kararlar Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlandı.

Buna göre, Borealis AG, Nova Chemicals Inc. ve Total Refining Petrochemicals&Refining USA Inc. tarafından polietilen üretimi ve satışı gerçekleştirmek üzere bir ortak girişim kurulması işlemi onaylandı.

Votorantim Geraçao de Energia S.A. ile Canada Pension Plan Investment Board tarafından VTRM Energia Participaçoes üzerinde ortak kontrol tesis edilerek ortak girişim kurulması işlemine izin verildi.

TUSAŞ/TAI ile Sarsılmaz Silah Sanayi AŞ arasında bir ortak girişim şirketi kurulması işlemi uygun bulundu.

International Business Machines Corporation ile A.P. Moller-Maersk A/S arasında GTD Operations LLC unvanlı bir ortak girişim şirketi kurulması işlemi onaylandı.

Eczacıbaşı Holding AŞ bünyesindeki Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı AŞ ile Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Tüketim Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin kontrolündeki Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı AŞ'nin bir kısım hissesinin Metro Yatırım Menkul Değerler AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi.

ILVA Group kontrolündeki bazı İtalyan çelik iş birimlerinin taraflar arasında akdedilen İşkolu Kira ve Alım Anlaşması hükümleri çerçevesinde ArcelorMittal InvestCo Italy S.r.l tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Evrencik Rüzgar Enerjisinden Elektrik Üretim Ltd. Şti. hisselerinin ve tek kontrolünün Gencer Enerji Üretim ve Yatırım Hizmetleri AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.

Akfen Altyapı Danışmanlık AŞ'nin IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği AŞ'deki belli oranda payının Akfen Holding AŞ'ye devretmesi işleminin kapsamda olmadığı kararına varıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Votorantim Kanada Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title