Haberler

Türkiye-Almanya Film Festivali'nin Kapanış Filmi!

Güncelleme:

Kaybedenler Kulübü Yolda'nın başrollerinde Nejat İşler, Yiğit Özşener, Hande Doğandemir, Merve Çağıran, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya yer alıyor.

Yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı ve yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener'in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü'nün ikinci filmi Yolda, 16 Mart'ta vizyona girdi. Büyük beğeni toplayan film, Almanya'da izleyicisiyle buluştu.

KAYBEDENLER, AVRUPA YOLUNDA

23. Nürnberg Türkiye-Almanya Film Festivali'nde kapanış filmi olarak gösterilen olan Kaybedenler Kulübü Yolda, böylece yurtdışına ilk adımını da atmış oldu. Festivale filmin başrol oyuncularından Yiğit Özşener, Hande Doğandemir ve Rıza Kocaoğlu katıldı.

YOL DA HAYAT DA PLANLANDIĞI GİBİ GİTMEZ

Kaan ve Mete Olimpos'ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul'a doğru yola çıkarlar. Ancak yolculuğun iki beklenmedik misafiri daha olacak.

İstanbul'a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecek…

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Yiğit Özşener Nejat İşler Almanya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title