Haberler

    Beşiktaş, Ünlü Spor Adamı Beiersdorfer'le Anlaşamadı

    Güncelleme:

    Beşiktaş, altyapı koordinatörlüğü için görüştüğü Alman Dietmar Beiersdorfer'le anlaşamadı.

    Beşiktaş, altyapı koordinatörlüğü için görüştüğü Dietmar Beiersdorfer'le anlaşma sağlayamadı. Son olarak Almanlar'ın ünlü Hamburg kulübünde sportif direktörlük görevini üstlenen Beiersdorfer, bir süredir Beşiktaş'la temas halindeydi.

    Ajansspor'un haberine göre Beierdorfer, siyah beyazlı ekiple anlaşamadı. İlk olarak Bild gazetesinin duyurduğu haberde Alman futbol adamının altyapıdaki futbolcuların üst yapıya geçişinde etkin bir rol üstleneceği kaydedilmişti.

    13 FUTBOLCU 30 YAŞIN ÜZERİNDE

    Kadrosu oldukça yaşlanan Beşiktaş'ta 13 futbolcunun yaşı 30 ve üzerinde. Önümüzdeki süreçte daha fazla gençlere yönelecek olan siyah beyazlılar altyapı için yeni arayışları sürdürecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (5)

    ali veli 49-50:

    adam baktı bunlardsn topçu olmaz kendimimi rezil edicem dedi annaşamadı.bizim çoçuklara önce eğitim vericen sonra profesyonellik aşılıcan......

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yuh:

    Türk Futbolunun ne kadar geride oldugunun bir belgeselidir

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Xulusi:

    Besiktasa gelirse sonra ki aşama türkiyeye baskan olur bu kafir.vurun kellesini

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Rezillik:

    Adam almanyanin düšmüs takimindan kovuguluyo besiktasi bile istemiyo... Al sana türk futbolu!!

    1
    0
    yanıtYanıtla
    EMRE:

    TÜRKİYEDE ÖNCE AHLAKİ VE AİLEVİ EĞİTİM VERİLMELİ. BATUHAN MUHAMMED DEMİRCİ GİBİLERİ GÖRDÜK. PARAYI BULUNCA NE OLDUM DELİSİ OLUYORLAR. ALMAN DİSİPLİNİYLE OYNAYANLAR DA BELLİ MİSAL CENK TOSUNUN MENŞEİ ALMANDIR. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title