Haberler

A Milli Futbol Takımımız, İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 Mağlup Etti

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımımız Antalya'da oynanan hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 yendi.

Mircea Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Milli Takımımız hazırlık maçında Antalya'da İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaştı.

İLK DENEME YUSUF YAZICI'DAN

Karşılaşmanın 4. dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı rakibinden sıyrıldıktan sonra sol ayağıyla sert bir şut çekti fakat top İrlanda Cumhuriyeti kalecisi Doyle'da kaldı.

İRLANDA CUMHURİYETİ GOLE ÇOK YAKLAŞTI

17. dakikada Hızlı gelişen atakta defansın arkasına sarkan Hogan kaleci Volkan Babacan'dan sıyrıldıktan sonra şutunu çekti fakat top yan ağlarda kaldı.

HASAN ALİ'NİN ŞUTU DOYLE'DA KALDI

Mücadelenin 32. dakikasında Yusuf Yazıcı'nın pasında topla buluşan Hasan Ali sert bir şut çekti fakat defansa çarpan topu Doyle kolaylıkla yakaladı.

İlk yarının kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

MİLLİ TAKIMIMIZ İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLADI

47. dakikada sağ taraftan Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı kornerde Çağlar Söyüncü yakın mesafen topu auta gönderdi.

MEHMET TOPAL PERDEYİ AÇTI

Karşılaşmanın 52. dakikasında sol taraftan kullanılan kornere iyi bir vuruş yapan Mehmet Topal topu ağlara gönderdi. Ay-yıldızlı forma ile 74. maça çıkan Mehmet 2. golünü kaydetmiş oldu.

CENK TOSUN YERİNİ ENES ÜNAL'A BIRAKTI

Milli Takımımızda Cenk Tosun 64. dakikada yerini Villarreal'de son haftalarda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Enes Ünal'a bıraktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Milli Takım sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrlanda Cumhuriyeti Yusuf Yazıcı Mehmet Topal Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (18)

ali veli 49-50:

luceskudan bir cacık olmaz milli takımın başına teknik sorumlu olarak azız yıldırım hoca olarak aykut kocamanı getirin.yemin olsun çok dua alırsınız.fb taraftarınada çok büyük sevap yapmış olursunuz.aminnnnn

6
3
yanıtYanıtla
Abdül:

ülkede yüz yıldır futbol oynanıyor ve bu çaylakları bile tek golle geçebiliyoruz. Çadır ülkesiyiz.

6
3
yanıtYanıtla
Rizeli:

Milli takımımız,rakipleriyle nezaman antreman maçı oynayacak ? çok merak edeyrum.

6
2
yanıtYanıtla
Lazoli:

Rüyada oynayacak kombi :))

yanıt4
yanıt0
Ardesenli cuneyt:

Fatih terime hak etmedigi tazminati veren.fulbolculara yensin yenilsin prim veren.takimin basina turkce.bilmyen yabanci direktor getiren.ve hicbi basari ve özveri göstermeyen TurkiyeFutbolFederasyonu YAZIKLAR OLSUN.

3
1
yanıtYanıtla
MERİTHAN:

SÖZÜN BİTTİGİ YER YİNE 80 90 DÖNEMLERİNE GİDECEGİZ GALİBA SARI KARTA KORNERE FAULE SEVİNEN TARAFTAR DÖNEMİNE 2 Yİ 3 Ü YİYİP ÇOK ŞÜKÜR İYİ OYNADIK EZİLMEDİK LERE SEVİNECEGİMİZ DÖNEMLERE GELDİK GERÇEKTEN YÖNETİCİLERİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM NEDE OLSA HEPSİ BABASININ ÇİFTLİGİNE ÇEVİRMİŞLER YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

3
0
yanıtYanıtla
alpi 06:

yıllardır Lucescu gelsin gelsin dedik. İşte geldi sabır lütfen

2
0
yanıtYanıtla
Ardesenli cuneyt:

O milletin vergileriyle kazandiginiz yuzmilyarlar bogazinizda kalsin

1
1
yanıtYanıtla
Ardesenli cuneyt:

Gece nasil rahat uyuyosunuz.evdekiler aileniz hic sormuyormu..hicbi basarin yok nasil hala o koltukta oturabiliosun diye

1
1
yanıtYanıtla
Ardesenli cuneyt:

Milli takima yerli direktor bulamayan.sirf tepkiler biraz dinsin diye.Dunya capinda bi direktorle anlastik diyecek.kadr dusmus bi yonetim istemiyoruz kardeam

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title